Tarih: 10.07.2015 18:22

EŞİNİ VE OĞLUNU ÖLDÜRDÜ

Facebook Twitter Linked-in

Olay, geçtiğimiz Çarşamba günü saat 12.00 sıralarında Güngören Haznedar Mahallesi Şevketdağ Caddesi üzerindeki bir binanın 3. katında meydana geldi.

İddiaya göre, mahalleli tarafından sevilen ve yoksul insanlara yardımseverliği ile bilinen emlakçı Abdurrahman Koçbay, bir süre önce oğlu Alişan Koçbay ile arasında sorunlar başladı. Oğluyla arasındaki sorunları bir türlü gideremeyen Koçbay´ın psikolojisi bozuldu.

Yaklaşık 4 gündür çevredeki esnaflar tarafından farklı hareketler sergilediği gözlenen Koçbay, iş yerinde çalışırken, oğluna eve varıp geleceğini söyledi. Evde ruhsatlı silahıyla karısını öldüren Koçbay, oğlunu eve çağırdı. Eve gelen oğlunu da öldüren Koçbay, silahıyla intihar etti

Binadan silah seslerini duyan bina sakinleri durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, gördüğü manzara karşısında şoka uğradı. Evdeki 3 kişinin kanlar içerisinde cansız bedenlerini gören ekipler, durumu sağlık ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahaleler sonucunda Koçbay ailesinin hayatını kaybettiği belirlendi.

Cenazelerin binadan çıkartıldığı esnada yakınları ise sinir krizi geçirdi.

Koçbay´ın yoksulluklara yardım etmesi için para verdiği esnaflardan biri olan Bedir Kızılkaya, yardımsever ve herkes tarafından takdir edilen bir insan olduğunu belirtti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —