Eşini bıçaklayıp kaçtı

Manisa´da kendisinden ayrılmak isteyen eşiyle kavga eden adam dehşet saçtı. Resmi nikahlarını kıyan ve kısa bir süre sonra düğünlerini yapmaya hazırlanan genç kadın ayrılmak isteyince eşi tarafından 4 yerinden bıçaklandı.

Eşini bıçaklayıp kaçtı
ASAYİŞ 7.10.2015 14:43:17 0

 

Olay, Manisa´nın Yunusemre ilçesi Fatih Mahallesi 4901 Sokak´ta saat 12.15 sularında meydana geldi. İddiaya göre, bir süre önce resmi nikah yapan ve kısa süre sonra düğünü olacak çiftler sabah telefonda tartıştı. Tuğba İ.´nin ayrılmak istediğini söylemesi üzerine eşinin baba evine gelen Hasan E., bir süre eşiyle tartıştı. Çıkan kavgada Hasan E. eşi Tuğba İ.´yi 4 yerinden bıçaklayarak olay yerinden kaçtı.

Mahalle sakinlerinin evden gelen gürültüyü polise bildirmesi sonucu olay yerine 112 ekipleri ve 155 ekipleri sevk edildi. Tuğba İ.´nin annesi olay yerinde sinir krizleri geçirirken, eşini bıçaklayan Hasan E.´nin otomobille Saruhanlı istikametine kaçtığı öğrenildi. Polis, Hasan E.´nin peşine düşerken, Tuğba İ. Merkez Efendi Devlet Hastanesinde ameliyata alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.