Esenler’de "Yedi Bela Hüsnü" isimli bir kedi, kimseye geçit vermiyor

Esenler’de esnafın sahiplendiği "Yedi Bela Hüsnü" isimli bir kedi, caddeyi kullananlara geçit vermiyor. Başta azılı düşmanı köpek olmak üzere gelen geçen saldıran kedinin komik halleri izleyenleri güldürdü.

YAŞAM 30.04.2024 16:09:00 0
Esenler’de

Esenler’de esnafın sahiplendiği "Yedi Bela Hüsnü" isimli bir kedi, caddeyi kullananlara geçit vermiyor. Başta azılı düşmanı köpek olmak üzere gelen geçen saldıran kedinin komik halleri izleyenleri güldürdü. 
Esenler’de esnafın sahiplendiği bir kedi caddeyi mesken tuttu. Cadde esnafı saldırgan kediye ‘Yedi Bela Hüsnü’ ismini verdi. Kedi, başta köpeklere saldırıyor. Yoldan geçen vatandaşlar da kedinin pati darbelerinden nasibini alıyor. Bazı vatandaşlar ise korkup yolunu değiştiriyor. Bir esnaf ise kedinin iş yerinin güvenlik kamerasından gördüğü saldırı anlarını video yaptı. Videoyu izleyenler kendilerini gülmekten alamadı. 
Kediye bakan esnaf Cengiz Karaca, “Kedi bir haftadır burada. Mama ve su veriyoruz. Gelen köpek ve diğer kedileri buraya yaklaştırmıyor. Saldırınca korkuyorlar, kaçan oluyor. Özellikle bir amca var o kaçıyor. Diğerlerine de saldırdı. Adı Yedi Bela Hüsnü” dedi. 

“İsmini Yedi Bela Hüsnü koyduk” 
Kedinin saldırma anlarını video yapan Emre Özkan, “Yedi Bela Hüsnü’yü biz besliyoruz. Bir haftadır burada. Gelen geçen vatandaşlara saldırıyor. Vatandaşlar tedirgin oluyor. Müşterilerimiz buraya genelde kedi ve köpekleriyle geliyor. Köpeklere ve kedilere saldırıyor. İsmini Yedi Bela Hüsnü koyduk. İnsanlar bazen yolunu değiştiriyor. Kamera kayıtlarını alıp bazen gülüp eğleniyoruz. İnsanlara saldırdığı görüntüleri parça parça birleştirip video yaptık” şeklinde konuştu. 

“Terör estiriyor” 
Sürekli kediyle iç içe olduğunu dile getiren Şeyma Albayrak “Herkese saldırıyor ve komik oluyor. Bana da, bizim köpeğe de saldırdı. Buradan geçen herkese patisini atıyor. Korkuyoruz çünkü köpek falan geliyor. Besliyoruz ama bize nankörlük yapıyor. Sürekli kediyle iç içeyim. Bizim dükkanın önünde yatıyor zaten. Sabah onun saldırmalarıyla uyanıyoruz. Terör estiriyor” ifadelerini kullandı. 
 

Tofaş’tan dev transfer: Milli basketbolcu Bursa takımında!

TBMM Başkanı Kurtulmuş: 2026 yılı bütçemiz 27,2 milyar lira

Kartalkaya davasında karar açıklandı

Türkoğlu:" Suçu işleyene ceza verin, bütün bir kulübe değil!"

Su kesintileri durduruldu

Özgür Özel: “Tuz koktu, tuz”

Bursaspor’a taraftar yasağı!

Bakan Göktaş: Aileyi korumak savunma sanayi kadar stratejik

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun danışmanı İbrahim Özkan gözaltına alındı

İklim değişikliği Bursa'da masaya yatırılacak

Eski tip ehliyetler için son gün yarın

Duman ailesinin acı günü: Nedim Duman hayatını kaybetti

Yıldırım'da Cumhuriyet coşkusu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin kutlu yolculuğunun önünü kesebilecek hiçbir dahili ve harici odak yoktur

İnegöl’de 9. Kitap Günleri başlıyor

İşte Eurofighter uçakların Türkiye'ye maliyeti

Hakem Zorbay Küçük:"Hiçbir bahis sitesine üye olmadım"

Bursa'da tramvayda yangın paniği

İnegöl’den Gazze’ye uzanan yardım eli

Nilüfer Kadın Korosu’ndan Cumhuriyet defilesi

İBB'ye yönelik 'Yolsuzluk' soruşturması kapsamında 4 kişi hakkında gözaltı kararı

İznik Gölü göz göre göre kuruyor!

İnegöl İlçe Stadı’nda 17 yıl sonra ilk kez tören yapıldı

Bursa’da Cumhuriyet coşkusu, F-16’ların alçak uçuşuyla zirveye ulaştı

Atatürk'e en güzel mektuplar Osmangazi'den yazıldı

Büyükşehir'den "Cumhuriyet Kadınları" konseri

AK Parti’den Cumhuriyet’in 102. yılına özel video: “Cumhuriyet ideallerimiz Türkiye Yüzyılı’nda gerçek oldu”

'Alkollü içecek' verilmeyince tabancayla 4 kişiyi yaralayan şüpheli yakalandı

Bursa’da DEAŞ operasyonu: 18 gözaltı

250 kiloluk demir kapının üzerine devrildiği Asmin ağır yaralandı

Yükleniyor