ERDOĞAN´DAN AFGANİSTAN´A TAM DESTEK

GÖRÜNTÜLÜ HABER

ERDOĞAN´DAN AFGANİSTAN´A TAM DESTEK
/kanal16.com.tr/2015-12/25/181408661b.mp4
POLİTİKA 25.12.2015 17:50:03 0

 

 

Afganistan Cumhurbaşkanı Eşref Gani Ahmedzai ile biraraya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afganistan istediği sürece Türk askerinin orada kalacağını belirterek, "Milli birlik hükümetinin en büyük destekçisi olduk ve olmaya devam edeceğiz. Afganistan´ın derdi bizim derdimizdir. Onların başarısı bizim başarımızdır" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afganistan Cumhurbaşkanı Eşref Gani Ahmedzai ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi´nde bir araya geldi. Görüşmenin ardından her iki Cumhurbaşkanı basın mensuplarının karşısına geçerek ortak basın açıklaması yaptı.

Erdoğan, "Afganistan istediği sürece askerimiz orada kalacak. Bu ziyaret ülkelerimizin geleceği adına çok önemli. Milli birlik hükümetinin en büyük destekçisi olduk ve olmaya devam edeceğiz. Afganistan´ın derdi bizim derdimizdir. Onların başarısı bizim başarısıdır. Uluslararası toplum Afganistan´ı yalnız bırakmamalı. Tüm zorluklara sıkıntılara rağmen Pakistan, Afganistan ve Türkiye olarak özelikle teröre karşı mücadelemiz bölgeyi rahatlatacaktır" dedi.