Erdoğan oyunu kullandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan oyunu İstanbul'da kullandı.

POLİTİKA 31.03.2024 14:39:00 0
Erdoğan oyunu kullandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan Cumhurbaşkanlığı Mahalli İdareler Yerel Seçimleri için oyunu kullanacağı Saffet Çebi Ortaokulu'na saat 13.15 sıralarında geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı burada Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen karşıladı.

Oy kullanacağı sınıfa giren Cumhurbaşkanı Erdoğan, sandık görevlileriyle tek tek tokalaştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan 3308 numaralı sandıkta oy kullandı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Her şeyden önce kısa bir süre önce malum milletvekili seçimi ve cumhurbaşkanlığı seçimlerini icra ettik. Şimdi de tabii yerel yönetimler seçimini icra ediyoruz bugün. Gerçekten arka arkaya bu kadar kısa bir süreyle bu iki seçim milletimizi yordu. Bizleri de yordu. Çünkü çok yoğun bir kampanya geçirdik. Bu kampanyadan sonra da bugün bu seçimleri icra etmek suretiyle yerel yönetimlerde inşallah ülkemiz, milletimiz için hayırlı bir netice çıkar diye düşünüyorum. Bu seçim ülkemizde birbirine yakın süreçte yeni bir dönemin başlangıcına vesile olacak. Bir taraftan milletvekili ve cumhurbaşkanlığı seçimi, diğer taraftan yerel yönetim seçimleri bunların ülkemizde inşallah yeni bir dönemin, yeni yüzyılın başlangıcına vesile olmasını diliyorum. Milletimize gösterdiği bu sadakat içinde şahsım ve tüm partili arkadaşlarım olarak teşekkür ediyorum. Bu vesileyle bütün sandık kurulu mensubu arkadaşlarıma da çok teşekkür ederim" dedi. 

Atış Yapı davasında iflas kararı çıkmadı

Bursa şehitlerini uğurladı

Bursa’da 2 milyon kişi risk altında öyle mi?

Şehitlerimizi taşıyan uçak Bursa'ya inemedi, uçak pisti pas geçti

Bozbey’den su tarifesi açıklaması: “Doğru yapmamışız dedik"

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın hastaneye kaldırıldı

AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan’dan yüzde 30’luk su zammı tepkisi

Bursa’da suya %30 zam

Türkiye şehitlerini uğurluyor

İnegöl’de 7 kişi, ormandan topladıkları mantarlardan zehirlendi

KKTC Cumhurbaşkanı Erhürman Ankara'da!

Bahis soruşturmasında Süper Lig ve 1'inci Lig'de forma giyen isimlerin cezaları belli oldu

Yenice mahallesinde otopark sorunu çözülüyor

Bursa şehitlerini yarın uğurlayacak

Nilüfer’de ara tatil Pancar Deposu’nda renklendi

Bakanlık uçak kazasının ardından merak edilenleri yanıtladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bursa’ya geliyor!

MSB: Şehitlerimizin naaşları bugün Türkiye’ye getirilecek

Osmangazi’de Atatürk sevgisi perdeye yansıdı

Benzine zam yolda

Usta sanatçı Muazzez Abacı doğum gününde vefat etti

İbrahim Burkay:” Ödemelerde hiçbir aksama ve gecikme söz konusu değildir”

Bursalı şehit çocukluk arkadaşıyla aynı gün şehit düştü

Sosyal medyaya yaş sınırı mı geliyor?

CHP'li Yücel: "İddianame, CHP'nin kurumsal kimliğini hedef alan siyasi bir metin"

Osmangazi Belediyespor’dan madalya rekoru

Cumhurbaşkanı Bursa’ya gelecek mi?

Yıldırım Belediyesi'nden 5.867 tapu

Türkiye şehitlerine ağlıyor

Yürek yakan anlar: Şehidin ailesine haber ulaştı

Yükleniyor