ERDOĞAN-BAHÇELİ GÖRÜŞMESİNİN DETAYLARI!

Basına kapalı olan görüşme yaklaşık 40 dakika sürdü.

ERDOĞAN-BAHÇELİ GÖRÜŞMESİNİN DETAYLARI!
/kanal16haber.com/2018-6/28/130530808b.mp4
SİYASET 28.06.2018 12:55:24 0

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli Cumhurbaşkanlığı Külliyesi´nde bir araya geldi. 

MHP Genel Başkanı Bahçeli´nin 24 Haziran´da Cumhur İttifakı tarafından desteklenmiş olan Cumhurbaşkanı Erdoğan´ı seçim zaferinden dolayı tebrik ettiği görüşmede, meclis çalışmaları ve yeni döneme ilişkin fikir teatisinde bulunuldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Bahçeli Cumhurbaşkanlığı Külliyesi´nde bir araya geldi. Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, görüşmede Cumhurbaşkanı Erdoğan´la birlikte Başbakan Binali Yıldırım, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ve Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Ali İhsan Yavuz da hazır bulundu. MHP Genel Başkanı Bahçeli´ye ise görüşmede Genel Başkan Yardımcılarından Semih Yalçın, Celal Adan ve Mustafa Kalaycı´nın refakat ettikleri öğrenildi. MHP Genel Başkanı Bahçeli´nin 24 Haziran´da Cumhur İttifakı tarafından desteklenmiş olan Cumhurbaşkanı Erdoğan´ı seçim zaferinden dolayı tebrik ettiği görüşmede, meclis çalışmaları ve yeni döneme ilişkin fikir teatisinde bulunulduğu belirtildi.