ERBAKAN VAKFI GENEL SEKRETERİ İNEGÖL´DE GAZETECİLER İLE BİR ARAYA GELDİ

ERBAKAN VAKFI İNEGÖL TEMSİLCİLİĞİ İNEGÖL´DE ?AFRİN VE ORTADOĞU´DAKİ GELİŞMELER´ KONULU BİR KONFERANS DÜZENLENDİ? KONFERANSA KATILMAK ÜZERE İNEGÖLE GELEN VAKIF GENEL SEKRETERİ VE ARAŞTIRMACI YAZAR DOĞAN BEKİN, GAZETECİLER İLE BİRARAYA GELEREK İNEGÖL MOBİLY

ERBAKAN VAKFI GENEL SEKRETERİ İNEGÖL´DE GAZETECİLER İLE BİR ARAYA GELDİ
/kanal16haber.com/2018-2/15/162349313b.mp4
GÜNDEM 15.02.2018 16:22:19 0

Erbakan Vakfı İnegöl Temsilciliğinin düzenlediği ?Afrin ve Ortadoğu´daki Gelişmeler´ konulu konferansa katılmak üzere İnegöl´e gelen Prof. Dr. Necmettin Erbakan Vakfı Genel Sekreteri, Araştırmacı Yazar Doğan Bekin, basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

İnegöl´de gerçekleşen toplantıda İnegöl Mobilyasının Ortadoğu´daki konumu masaya yatırıldı. Erbakan Vakfı Genel Sekreteri ve Ortadoğu uzmanı Doğan Bekin, Milli Görüş açısından İnegöl´ün önemli bir yeri olduğunu söyledi ve İnegöl mobilyasının Ortadoğu´daki konumu üzerine konuşarak, ?Cumhurbaşkanımızın sürekli vurguladığı milli ve yerli kalkınmanın ana dinamiğini burada görüyoruz. %100 yerli ve milli kalkınmanın asıl merkezi İnegöl´dür. İnegöl´deki mobilya ihracatında bir sıçrama görüyorum. Tekstil gerilerken mobilya sektöründeki ihracat artış gösteriyor? dedi.

Bekin seçim çalışmaları sırasında merhum Necmettin Erbakan´ın İnegöl´de yaşadığı talihsiz olayı da anımsattı.

Doğan Bekin ?Erbakan hoca İnegöl´ün de altyapısının gelişmesi için Türkiye sathında başlattığı bacasız sanayi konusunda burada OSB´yi oluşturmuştu. Bu bir nevi İnegöl´ün altyapısını da oluşturuyor. Milli Görüşte İnegöl üzerine düşeni her zaman yaptı, bundan sonra da yapacağına inanıyoruz? şeklinde konuştu.