Tarih: 25.06.2014 14:52

ENGELLER EL BİRLİĞİ İLE KALDIRILIYOR

Facebook Twitter Linked-in

İnegöl Zihinsel Engelli ve Bakıma Muhtaç Çocukları Koruma Derneği tarafından dün akşam Hotel Angelacoma?da ?Engelleri Birlikte Kaldıralım? adıyla engelliler yararına gece düzenlendi. Programa Kaymakam Ali Akça, Belediye Başkan Vekili Turgay Yel, Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin, projeye destek veren iş adamları, engelli öğrenciler ve aileleri ile dernek yöneticileri katıldı.

Programda konuşan Zihinsel Engelliler ve Bakıma Muhtaç Çocukları Koruma Derneği Başkanı Yusuf Tetik kendilerine destek veren herkese teşekkür Etti.

Gecenin hazırlanmasında emeği geçen işadamı Mesut Avcı ise bu geceyi engelli kardeşlerimize sahip çıkmak için düzenledik. Destek veren herkese teşekkür ediyorum dedi.

Gecede konuşan Belediye Başkan Vekili Turgay Yel de Belediye olarak bu tür organizasyonlara katkıda bulunmaya çalıştıklarını kaydetti.

Kaymakam Ali Akça?da organizasyonun önemine vurgu yaparak, engelli vatandaşlara yönelik önemli yatırımlar yapıldığına değindi.

Konuşmaların ardından işadamlarının katkılarıyla alınan servis aracının anahtarı Kaymakam Ali Akça tarafından ZİHENDER Başkanı Yusuf Tetik?e teslim edildi. Gecede İnegöl Belediyesi?nin katkılarıyla temin edilen 3 akülü araba sahiplerini buldu.

Programda engellilere yardım için açık arttırma usulüyle engellilerin yaptığı vazo satışa sunuldu. Açık arttırma sonucu vazoyu 1500 lira bedelle Duygu Kaplan aldı.

Engelliler yararına düzenlenen gece Adem Gümüşkaya konseriyle sona erdi. Engelliler hareketli şarkılar eşliğinde gönüllerince eğlendi. 


kanal16.com.tr/arsiv/2014-6/25/120721471.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —