Tarih: 17.07.2018 12:46

?EMRİME UYMAYAN 14 KİŞİ AĞIR CEZA ALDI?

Facebook Twitter Linked-in

15 TEMMUZ HAİN DARBE GİRİŞİMİNİN 2. YILINDA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİNDE PANEL DÜZENLENDİ. PANELE KATILAN KONUŞMACILAR DARBE GİRİŞİMİNİN ÜLKEYE OLAN YANSIMALARINI VE ETKİLERİNİ DEĞERLENDİRDİ.

Uludağ Üniversitesinde düzenlenen Panele emekli Tümgeneral Seyfullah Saldık, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muammer Demirel, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Prof. Dr. Tayyar Arı ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ferhat Pirinççi katıldı.

Emekli Tümgeneral Seyfullah Saldık, 15 Temmuz gecesi yaşadıklarını anlatarak Bursa Jandarma Alay Komutanı Yurdakul Akkuş ve beraberinde 14 kişinin emrine uymadığını dile getirdi.

Her bir darbenin geleceğe dönük yıkım olduğunu dile getiren Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muammer Demirel, 15 Temmuz darbe girişiminde bunlardan biri olduğunu söyledi.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ferhat Pirinççi ise 15 temmuz darbe girişimi sonrası uluslararası kamuoyunda şehitlerin ve gazilerin dışında yapılan faliyetlerin üzerine yoğunlaştıklarını dikkat çekti.

Türkiye´nin düşmanı çok dostu yok diyen İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Prof. Dr. Tayyar Arı, 15 temmuz bir kahramanlık hikayesidir vurgusunda bulundu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —