EMEKLİ POLİS DEHŞET SAÇTI

PAZARDA MANDALİNA SEÇMESİNE MÜSAADE EDİLMEYİNCE ESNAFA KURŞUN YAĞDIRDI

EMEKLİ POLİS DEHŞET SAÇTI
/kanal16haber.com/2017-10/14/171746490b.mp4
GÜNDEM 14.10.2017 17:11:56 0

Bursa´da emekli polis memuru kendisine mandalina seçtirmeyen satıcılara beylik silahı ile kurşun yağdırdı, birisi ağır iki pazarcı yaralandı

Olay, Yıldırım´a bağlı Gökdere semt pazarında meydana geldi. Pazara alışverişe gelen emekli polis memuru 55 yaşındaki Gürsoy K., mandalina satıcısı Ömer D. ve Nuri B. ile ön sıradaki meyveleri vermemesi üzerine tartışmaya başladı.

Satıcıların "yardımcı olalım, " teklifine, kendisi seçmediği için sinirlenen polis memuru Gürsoy K. belinden beylik silahını çıkartarak ilk önce Ömer D.´nin karın boşluğuna ardından Nuri B.´nin ayağına ateş etti. Öfkesine hakim olamayan emekli polis 3 el daha ateş etti. Pazardaki vatandaşlar ise üçüncü atıştan sonra etrafa kaçışmaya başladılar. Büyük panik yaşanan pazar yerinde, polis memuru elinde silah ile etrafındakileri uzaklaştırdı. 

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Olay yerine gelen görevli polis memuru arkadaşlarına silahını teslim eden Gürsoy K. daha sonra Kurtuluş Caddesindeki Yıldırım Polis Merkezine götürüldü. Pazar yerinde bazı vatandaşlar saldırganı darp etmek isterken olayın ardından büyük şok yaşayan pazarcı esnafı ise tepkisini işte böyle dile getirdi.