Efkan Ala: "AK Parti’nin muhalifleri var ama alternatifi yok"

Efkan Ala: "Geleceğe baktığımızda AK Parti umudun adresidir. Biz koltukta yarışmayız. Muhalefette olanlar muhalifler ise koltuk için yarışıyorlar. Seçim bitiyor, ertesi gün orada koltuklar için yarışma başlıyor"

BURSA HABER 17.03.2025 10:27:00 0

Efkan Ala:

AK Parti Bursa İl Başkanlığı tarafından Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi’nde ’Teşkilata Vefa İftarı’ düzenlendi. Programa, AK Parti MKYK üyeleri, milletvekilleri, belediye başkanları ve teşkilat mensupları katıldı.


AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala, yaptığı konuşmada, Türkiye’nin senelerce kanını emen, dümeni başkalarının elinde bulunan terör belasından da Allah’ın izniyle ’Terörsüz Türkiye’ hedefimize ulaşarak kurtulacağız" dedi. AK Parti’nin bir partiden daha fazlası olduğunu belirten Ala, "23 yıl önce kurulmuş, bir yıl sonra iktidara gelmiş ve 22 yıldır memlekete kesintisiz hizmet veren bir kadronun mensuplarıyız. Her birinize bu süreç içerisinde verdiğiniz destek, yaptığınız katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. AK Parti, partiden daha fazlası ve bir harekettir. Bu partide hiyerarşi kuruluşunda görev almış olanlardan başlar. Çünkü o gün görev almak çok zordu ve cesaret istiyordu. AK Parti, geçmişe baktığımızda başarının adıdır. Başarılarımızı saymaya kalksak asla zaman yetmez. Geleceğe baktığımızda AK Parti umudun adresidir. Yapılacak ne varsa yine bu kadrolar yapacak. Biz hizmette yarışan kadroların adıyız. Biz koltukta yarışmayız. AK Parti’nin muhalifleri var ama alternatifi yok. Muhalefette olanlar muhalifler ise koltuk için yarışıyorlar. Seçim bitiyor, ertesi gün orada koltuklar için yarışma başlıyor. Bizde hizmet yarışı hiç bitmiyor. Türkiye’nin senelerce kanını emen, dümeni başkalarının elinde bulunan terör belasından da Allah’ın izniyle ’Terörsüz Türkiye’ hedefimize ulaşarak kurtulacağız. Türkiye, dünyanın gelişmiş ve etkin ülkeleri arasında milletimize yakışır bir biçimde var olacak ve dünyanın gidişatına katkıda bulunacak" şeklinde konuştu.


AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan ise, "AK Parti, bir siyasi hareketten öte bir adanmışlık hikayesidir. Geceyi gündüze katanların, milletine hizmeti şeref bilenlerin hikayesidir. Bu teşkilat vefanın, kardeşliğin ve büyük Türkiye hayalinin taşıyıcılarıdır. Bugün burada olan ve dünden bugüne bu kutlu yürüyüşe emek veren herkes bu büyük davanın temel taşlarıdır. Asırlık bir çınar gibi köksalan teşkilatımızın her bir dalında sizlerin emeği ve duası vardır" ifadelerini kullandı.

 

Trump “görüştük” dedi, İran yalanladı: “Hiçbir temas yok”

Erol Köse hayatını kaybetti

Bahçeli, Muhsin Yazıcıoğlu'nun kabrini ziyaret etti

Yıldırım’a modern pazar alanları kazandırılıyor

Bursa’da ‘kız meselesi’ kavgası kanlı bitti

Maliye 'lüks harcama' yapan 16 bin 300 kişinin peşinde

Yıldırım’da temel fotoğrafçılık kursu başladı

Trump'tan flaş karar! Enerji tesislerine saldırı 5 gün ertelendi!

Başkan Erol, kırsalda bayramı ilçe ilçe yaşattı

Altın ve gümüşte sert kayıp

CHP ve AK Parti bayramlaşmasından çarpıcı notlar

Osmangazi’den kadınlara girişim desteği

Levi-Strauss’un düşünce mirası Nilüfer’de konuşuldu

Teğmen Ebru Eroğlu’nun ihraç davasında karar

Bursaspor’da kombine satışı başlıyor!

Bursa’da aranan 8 kişi operasyonla yakalandı

Bursa'da bıçaklı kavga can aldı

Yenişehir’de bayram öncesi temizlik seferberliği

Bursa’da bayram trafiğine havadan sıkı denetim

UEDAŞ'dan bayramda kesintisiz hizmet!

Bursa'da 8 katlı binada yangın paniği

İnegöl protokolü bayramlaşma töreninde bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ramazan Bayramı mesajı

Bursa’da kontrolden çıkan otomobil prefabrik yapıya girdi

Nilüfer’de bayramlaşma geleneği sürdü

İnegöl’de kamyon devrildi: 2 yaralı

Bursa protokolü bayramlaşmak için bir araya geldi

Başkan Aydın, Osmangazi Belediyesi personeliyle bayramlaştı

Başkan Yılmaz, belediye çalışanlarıyla bayramlaştı

CHP Bursa’dan hastane alanı satışına tepki

Yükleniyor

loading