Tarih: 23.02.2024 13:30

Dündar Ayakkabıcılar Çarşısı'nı ziyaret etti

Facebook Twitter Linked-in

Osmangazi Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Mustafa Dündar, seçim çalışmaları kapsamında Gençosman Ayakkabıcılar Çarşısı'nı ziyaret etti. Esnafın taleplerini dinleyen Dündar, çarşının daha cazip hale gelmesi için çalışmaya hazır olduklarını söyledi.

15 yıllık görev süresi boyunca Osmangazi'ye birçok eser kazandıran Dündar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 4. kez aday gösterildi. Seçim çalışmaları kapsamında ilçeyi karış karış gezen Dündar, son durağında ayakkabıcı esnafıyla bir araya geldi.

250 tane imalathane bulunan ve yılda 25 milyon dolarlık üretim yapan Gençosman Ayakkabıcılar Çarşısı'nın daha iyi şartlarda üretim yapması için destek sözü veren Dündar, "15 yıllık görev sürecimizde ne söz verdiysek yerine getirdik. Büyük işlere imza attık. Ayakkabıcılar Çarşısı'nın da bulunduğu Vişne Caddesi gibi neden olmasın. Bu çarşının daha cazip hale gelmesi için çalışmayı esnafımızla birlikte yapacağız." dedi.

Bursa Ayakkabıcılar ve Benzerleri Sanatkarlar Odası Başkanı Servet Kaynar da Dündar'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek: "Bizimle bir araya gelip sıkıntılarımızı dinleyen Başkanımız Mustafa Dündar'a çok teşekkür ediyoruz. Esnafımızın sıkıntılarıyla ilgili Mustafa Dündar başkanımızı ne zaman arasak bize yardımcı oldu. Biz başkanımızın en üst seviyede hizmetlerini biliyoruz. Bu hizmetlerin devam edeceğine de inanıyoruz." diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —