Düğünlerinde final maçını dev ekrandan izlediler

Düğünlerinde final maçını dev ekrandan izlediler

SPOR 1.06.2025 23:39:23 0
Düğünlerinde final maçını dev ekrandan izlediler

Bayram AYHAN/BATMAN, (DHA)- BATMAN’da Abdullah Atakul ve Bahar Tekin çifti düğünlerinde taraftarı oldukları Batman Petrolspor'un Kayseri'de Vanspor FK ile oynadığı play-off final maçını dev ekranda hem davetlilerle izledi hem de destek için gelin ve damatlığın üzerine forma giydi.

Batman’da Abdullah Atakul ve Bahar Tekin çifti bir salonda düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdi. TFF 2'nci lig Beyaz grupta sezonu ikinci olarak tamamlayan Batman Petrolspor'un taraftarı olan çift, Play-off final mücadelesinde Kayseri'de Vanspor FK ile karşı karşıya gelen takımlarının maçını davetlilerle hem izledi hem de halay çekti. Çift, bir süre Batman Petrolspor formasını da gelin ve damatlıklarının üzerine giydi.

‘İKİ AŞKIM VAR ARTIK’

Petrolspor'un koyu bir taraftarı olan Damat Abdullah Atakul (26), "Ben yarasalar taraftar grubunun bir üyesiyim. Yıllardır Petrolspor aşkıyla statları hep doldurduk. Bugün benim en mutlu günüm. Düğünüm var. Ama benim düğünüm şampiyonluk yolunda olan Petrolspor'un final maçına denk geldi. Belki bugün takımımın yanında olamadım ama formayı giyip ben de destek oldum. Düğüne ara vererek Petrolspor'un maçını izledik. Benim hayatımda sadece iki aşkım var artık. Biri eşim biri de Petrolspor. İnşallah bugün çifte bir mutluluk yaşayacağız. Petrolspor'un şampiyon olmasını canı gönülden diliyorum" dedi.

Eşine destek olmak için maç izleme ve forma giyme isteğine olumlu cevap verdiğini ifade esen Bahar Tekin de (26), “Bugün bizim en mutlu günümüz. Bugün de Petrolspor'un maçına destek vermek istedik. Formalarımızı giydik. Düğüne ara vererek maçı izledik. Eşim koyu bir Petrolspor taraftarı. O yüzden ben de onun yanında olmak istedim. Ona destek olmak istedim. Bu isteğini kabul ederek yanında olmak istedim" diye konuştu.

Maç uzatmalara gidince çift, düğünün bitmesiyle salondan ayrıldı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Yanan Ormanları Doğru Ağaçlarla Yeniden Hayata Döndürmek

Başkan Bozbey açıkladı: "Yangın hiç yanmayan alandan çıktı"

İnegöl'de yeni sokaklar açılıyor ulaşıma konfor geliyor

Genco Erkal Osmangazi'de anılacak

Ferhat Pirinççi, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkan Yardımcısı Oldu

BTSO Temmuz Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Rusya'daki 8.8'lik deprem sonrası balinalar karaya vurdu

Bursa’da yanan ormanlar dronla görüntülendi

Daha güvenli bir Osmangazi için metruk binalar yıkılıyor

Yangına karşı OSAD’dan hızlı ve koordineli müdahale

İnegöl’ün Dayanışma Ruhu Yangın Bölgesinde

Haziran ayı işsizlik rakamları açıklandı

Orman yangınlarının bilançosu açıklandı! Bursa...

Uludağ'da ruhsatı iptal edilen otellerdeki kaçak katlar yıkılıp yeniden yapılacak

20 yaş üstü araç sahiplerine müjde!

Rusya'da 8.8 büyüklüğünde deprem

İnegöl'de iki grup arasında laf atma kavgası

BTSO’dan Dondurulmuş Gıda Sektörü İçin Yeni UR-GE Projesi

Gurbette 60. Yıl Sergisi İnegöl Kent Müzesinde Açıldı

Bursa Büyükşehir Belediyesi yangın bölgesindeki yaraları sarmaya başlıyor

Yangıda tahliye edilenlerin sayısı açıklandı

Başkan Bozbey’den fedakar çiftçiye teşekkür

Bursa'da o ilçede sular kesilecek...

Osmangazili atletin milli forma ile madalya sevinci

Patlak lastikle yardıma giden çiftçi konuştu

Yangın felaketine ‘Yıldırım’ müdahale

Attıkları havai fişek yangın çıkardı; 4 gözaltı

İbrahim Yumaklı'dan orman yangınlarına ilişkin son durum raporu

Bursa’ya yağmur geliyor!

Bursa'da ormanı yakmaya çalışan şüpheliyi vatandaşlar fark etti

Yükleniyor