DİŞ HASTANESİNE İLK KAZMA VURULDU

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ HÜSEYİN ŞAHİN; YENİ DİŞ HASTANESİNİ BİR YILDA HİZMETE AÇACAĞIZ

DİŞ HASTANESİNE İLK KAZMA VURULDU
kanal16.com.tr/arsiv/2012-1/31/035639261.mp4
GÜNDEM 31.01.2012 10:38:54 0

Alanyurt Bölgesi İMKB Endüstri Meslek Lisesi yanında İnegöl belediyesi tarafından verilen 5 bin 800 metre kare alan üzerinde yapılacak olan 40 ünitelik yeni diş hastanesinin inşaat çalışmaları başladı.

 

 5 Milyon 455 Bin Lirayı vererek ihaleyi kazanan İstanbul menşeli Özalp Yapı Ltd. Şti. tarafından yapımı üstlenilen diş hastanesinin 1 yıl içerisinde tamamlanması hedefleniyor.

 

AK parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Belediye başkanı Alinur Aktaş, AK parti İlçe Başkanı Bülent Temelli, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhakemi Tahsin Hasanoğlu ile birlikte Alanyurt bölgesine giderek, yeni diş hastanesi çalışmalarını yerinde inceledi.

 

İncelemelerin ardından yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren AK parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, yapılacak diş hastanesi hakkında bilgiler verdi.

 

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise İnegöl`ün nüfusu, ekonomik potansiyeli ile her geçen gün büyüdüğünü ifade ederek, "Buna paralel olarak da eğitim ve sağlıkla alakalı ihtiyaçlar ortaya çıkıyor. Bu ihtiyaçların giderilmesi adına önemli çalışmalar yapılıyor. dedi

 

 

Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhakemi Tahsin Hasanoğlu,da konuşmasında destek veren herkese teşekkür etti.