Tarih: 08.11.2017 16:45

DERS: HAYVAN SEVGİSİ

Facebook Twitter Linked-in

Osmangazi Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü Ekipleri, Kükürtlü Ticaret ve Sanayi Odası İlk ve Ortaokulu öğrencilerini hayvan sevgisi konulu seminerde bir araya getirdi.


Okulun konferans salonunda gerçekleştirilen seminerde, Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi´nin çalışmaları hakkında bilgi veren Veteriner İşleri Müdürü Veteriner Hekim Dilek Yosun barınağa getirilen sahipsiz sokak hayvanlarının bakım, tedavi ve barınma gibi temel ihtiyaçlarının, son derece sağlıklı ve steril ortamlarda karşılandığını ifade ederek tesisteki birimler hakkında da ayrıntılı bilgi verdi.


Veteriner Hekim Kadir Özdemir de çocukların hayvanlarla iletişimini ölçmek ve hayvanlara karşı duyarlılık tespiti yapmak amacıyla çeşitli sorular sorarak interaktif bir sunum gerçekleştirirken hayvan sahiplenme konusunda da bilgi verdi.


Özdemir, daha sonra sahneye getirilen "Arya" isimli Labrador cinsi köpeği, ilk olarak köpek korkusu olan öğrencilerden başlayarak tüm öğrencilerin dokunup sevmelerini sağlayarak öğrencilere hayvan sevgisinin aşılanmasını sağladı.


Program Osmangazi Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Dilek Yosun ve diğer görevlilerin öğrenciler ile toplu hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

 


/kanal16haber.com/2017-11/8/165019056b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —