Tarih: 28.04.2017 14:08

DEFİNE UĞRUNA CANINDAN OLDU

Facebook Twitter Linked-in

 

 Bursa´da define aramak için oğluyla birlikte tünel kazan bir kişi göçük altında kalarak can verdi. 
Edinilen bilgiye göre olay gece 01.00 sıralarında Bursa´nın Osmangazi ilçesine bağlı Doburca Mahallesinde bulunan ormanlık alanda meydana geldi.
Ormanlık alanda kaçak kazı yaparak tünel açan Ali Ç.(57) ve toprağın çökmesiyle göçük altında kaldı. Ali Ç.´ye yardım etmek için orada bulunan Erdoğan Ç.(27) babasının göçük altında kaldığının görünce 112´yi arayarak yardım istedi.
Olay yerine gelen Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, AFAD ve 112 Acil Servis ekipleri Ali Ç.´nin göçük altından kurtarılması için çalışmalara başladı. Ekiplerin yarım saatlik çalışmalarının sonucu göçük altından çıkarılan Ç.´ye ilk müdahaleyi 112 Acil Servis ekipleri yaptı fakat yapılan müdahaleye rağmen bir sonuç alınamadı ve Ali Ç.´nin hayatını kaybettiği belirlendi.
Kaçak kazı yaptığı sırada dinamit lokumu patlatan Ç.´nin bundan dolayı göçük altında kaldığı iddia edilirken evli ve 2 çocuk babası olan Ali Ç.´nin yakınları sinir krizi geçirdi.
Ali Ç.´nin cansız bedeni kesin ölüm sebebi belirlenmek için Adli Tıp Kurumuna kaldırılırken polis olayla ilgili olarak soruşturma başlattı.


/kanal16haber.com/2017-4/28/152422202b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —