CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN´DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN TOPLANTIDA BİRLİK BERABERLİK MESAJI VERDİ

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN´DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR
/kanal16haber.com/2017-10/3/190229197b.mp4
SİYASET 3.10.2017 18:55:59 0

AK Parti TBMM grup toplantısını gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada önemli mesajlar verdi.

Erdoğan geçtiğimiz hafta hayatını kaybeden Gaziantep Milletvekili Abdülkadir Yüksel´e Allah´tan rahmet, ailesi ve yakınlarına da başsağlığı dileklerinde bulunduğu konuşmasında, Fransa´da hayatını kaybeden 3 Türk vatandaşı ile ABD´deki silahlı saldırıda hayatını kaybeden kişilerin ailelerine de taziye dileklerinde bulundu.

Erdoğan Kuzey Irak ile ilgili yaşanan referandum krizi hakkında önemli değerlendirmelerde bulundu.

Erdoğan uzun süredir Türkiye´nin bütünlüğüne yönelik içeriden çeşitli saldırılar olduğuna dikkat çekerek birlik beraberlik vurgusu yaptı.

 

Erdoğan Fetö gibi terör örgütlerine ve amaçlarına dikkat çektiği konuşmasında 80 milyona sahip çıkılması gerektiğini vurguladı.

Erdoğan´ın konuşmasındaki başlıklardan bir diğeri ise ekonomi idi. Genel bir değerlendirme yaparak ekonomide büyük ilerleme kaydedildiğini belirten Erdoğan faizler konusunda ise özeleştiride bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yastık altı altını olan vatandaşlara da bir çağrıda bulundu.

Erdoğan tepki çeken motorlu taşıtlar vergisi konusunda ise ?İcap ettiğinde vergi artışı yapılır, ama bir şartla; ortaya çıkan yükü doğru hesaplayarak, elde edilen kaynağı nereye kullanacağımıza ikna etmek şartıyla bunu yapabiliriz. Aksi halde "ben yaptım, oldu" anlayışına ekonomi politikalarında da yer yoktur.? şeklinde konuştu.