Cumhurbaşkanı Erdoğan´dan Başbakan Davutoğlu´na tebrik tweeti

Fotoğraflı Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan´dan Başbakan Davutoğlu´na tebrik tweeti
POLİTİKA 2.11.2015 11:56:16 0

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal paylaşım sitesi Twitter´daki hesabından, 1 Kasım seçimleriyle ilgili açıklama yaptı. Erdoğan Twitter üzerinden yaptığı açıklamalarda AK Parti ve Başbakan Ahmet Davutoğlu´nu kutlayarak, ?1 Kasım seçimlerine katılan tüm partilerimizi ve oylarıyla milli iradenin tecellisini sağlayan tüm vatandaşlarımızı tebrik ediyorum. Tek başına iktidar olan AK Parti´yi, Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu kardeşimi kutluyorum. Sandıkta ortaya koyduğu irade ile Türkiye´nin geleceğine, 2023 hedeflerine sahip çıkan milletimizin her bir ferdine teşekkür ediyorum. 1 Kasım seçimlerinin ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum? ifadelerine yer verdi. 

Davutoğlu´ndan Erdoğan´a cevap

1 Kasım seçimleri sonrasına Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu´nu kutladı. Davutoğlu da bu kutlamanın üzerine Erdoğan´a cevap yazdı.
Twitter üzerinden Erdoğan´a cevap yazan Davutoğlu mesajında, ´Sayın Cumhurbaşkanım, sizden aldığımız bu kutlu davayı daha ileriye taşımaya kararlıyız. 1 Kasım demokrasi zaferi hayırlı olsun´ ifadelerini kullandı.