Tarih: 28.05.2018 18:44

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN MUHARREM İNCE´NİN İDDİALARINA YANIT VERDİ

Facebook Twitter Linked-in

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN PARTİSİNİN AKHİSAR MİTİNGİNDE KONUŞTU? ERDOĞAN BURADA CHP´NİN CUMHURBAŞKANI ADAYI MUHARREM İNCE´NİN İDDİALARINA CEVAP VERDİ.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti´yi kurarken Pensilvanya´ya gittiği iddiasında bulunan Muharrem İnce´ye, "Bunu ispat etmen gerekir. İspat edemezsen namertsin? dedi. 


Partisinin Akhisar mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP´nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce´nin iddialarına cevap verdi. İnce´nin kendisi için AK Parti´yi kurarken Pensilvanya´ya gittiği iddiasına bulunduğunu belirten Erdoğan, ?Madem ki böyle bir iddiada bulunuyorsun, bunu ispat etmen gerekir. İspat edemezsen namertsin? ifadelerini kullandı. 


Erdoğan´ın gündeminde, 27 Mayıs darbesi ve CHP zihniyeti de vardı. Menderes´i asanlarla Özal´a dünyayı zehir edenlerin aynı zihniyet olduğunu, bu zihniyetin AK Parti´ye kapatma davası açana CHP zihniyeti olduğunu belirten Cumhurbaşkanı, ?Eğer ellerinden gelse tıpkı Menderes gibi bizi de darağacına çıkartacaklar ama hamdolsun milletimiz izin vermiyor? diye konuştu. 


/kanal16haber.com/2018-5/28/185054993b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —