Tarih: 24.04.2018 12:29

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN GRUP TOPLANTISINDA KONUŞUYOR

Facebook Twitter Linked-in

"Siz (CHP) her zaman kuyruğu kıstırıp kaçtınız"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada yapqtığı konuşmada "Siz (CHP) her zaman kuyruğu kıstırıp kaçtınız zaten. Hiçbir zaman siz kahramanca F-16´ların karşısında dikilenlerden olmadınız, tankların karşısına çıkanlardan olmadınız. Sizler hatta Bağdat Caddesi´nde alkışlayanlardan oldunuz." dedi.

"Sen bu el kol hareketini bu ülkenin Cumhurbaşkanı´na yapamazsın"

Erdoğan, "´(CHP Grup Başkanvekili Özel´e) Sen bu el kol hareketini; yaptırmam ya, AK Parti Genel Başkanı´na yapabilirsin ama bu ülkenin Cumhurbaşkanı´na yapamazsın. Onun için bir defa haddini beleceksin. Ama bunlarda böyle bir ahlak anlayışı yok. Dün oradaki (Genel Kurul´daki) gelişmeler gerçekten bir afet, bir felaketti." diye konuştu.

"Size bu tezgahı bozdurmayız"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şöyle devam etti:

"Şu anda çok garip bir senaryo ortada, piyasada. Hafta sonuna kadar bu senaryo nasıl oynanacak, bunu göreceğiz.

Bu süreçte huzurun olduğu bir ortam var. Böyle bir ortamda kalkıp OHAL´in olmamasını talep ediyorlar. Niye; tezgah bozulacak, onun için. Size bu tezgahı bozdurmayız"

"Şu anda etkisiz hale getirilen terörist sayısı 4 bin 272"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bay Kemal, biz o Cudi´den, Gabar´dan, Bestler Dereler´den, Tendürek´ten, hatta Kandil´den çıkmayacağız, bunu bilesin. Milletimizin huzuru neyi gerektiriyorsa bunu yapmaya devam edeceğiz. Suriye´nin kuzeyinde de neyi gerektiriyorsa onu yapacağız. Şu anda etkisiz hale getirilen terörist sayısı 4 bin 272. Kuzey Irak´ta ne oldu; 353. Yurt içinde ne oldu; 258. Durmak yok yola devam." diye konuştu.


/kanal16haber.com/2018-4/24/184023583b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —