CHP sahaya iniyor

CHP bütçe görüşmeleri öncesi tüm kadrosuyla sahada olacak.

GÜNDEM 11.11.2024 11:02:00 0
CHP sahaya iniyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) yapılacak bütçe görüşmeleri öncesinde, ülke genelinde kapsamlı bir saha çalışması planlıyor. CHP Genel Başkanı Özgür Özel liderliğinde gerçekleştirilecek bu çalışma kapsamında, parti kadrosu 16-17 Kasım tarihlerinde 81 ile ziyaretlerde bulunarak halkla bir araya gelecek.

CHP, Parti Meclisi (PM), Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyeleri ve milletvekillerinden oluşan yaklaşık 175 kişilik bir heyetle sahaya çıkarak halkın bütçe konusundaki görüşlerini yerinde dinlemeyi amaçlıyor. Partili kaynaklardan edinilen bilgiye göre, bu çalışma, TBMM’deki bütçe görüşmelerine doğrudan yansıtılacak ve vatandaşın gündeme getirdiği ekonomik sıkıntılar, Meclis’te ifade edilecek. "Sahada duyduklarımızı Meclis’e taşıyarak vatandaşın bütçeye dair taleplerini aktaracağız" şeklinde bir değerlendirme yapıldı.


Özel’in Çarşı ve Pazar Ziyaretleri Planlanıyor

Çalışma kapsamında CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in de çarşı-pazar ziyaretlerinde bulunarak, halkın nabzını tutacağı belirtiliyor. Henüz netleşmemekle birlikte Özel’in memleketi Manisa’yı ziyaret etmesi bekleniyor.

Karadeniz Ziyareti Sırada

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bu saha çalışmasının ardından, Karadeniz bölgesine yönelik bir programla bölgede yedi ilde vatandaşlarla buluşacak. Tarihleri henüz belirlenmeyen bu ziyaretler kapsamında Karadeniz’in ekonomik ve sosyal durumunun yakından değerlendirilmesi hedefleniyor.



 

CHP Parti Programını Yenileme Çalışmalarına Başladı

Öte yandan, CHP, güncel ihtiyaçlara yanıt vermek amacıyla parti programını yenileme çalışmalarını da hızlandırdı. Bu kapsamda, PM ve YDK üyelerinden oluşan heyetler illeri ziyaret ederek yerel dinamikleri gözlemleyecek ve bu doğrultuda raporlar hazırlayacak.

MYK’da Saha Çalışmaları Gündemde

CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK), bugün saat 13.00’te bir araya gelerek saha çalışmaları ve bütçe stratejilerini masaya yatıracak.

Nilüfer’de belediye güvenceli dönüşüm başlıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Asrın felaketinde milletçe ayağa kalktık

Nilüfer’in yeni kentsel dönüşüm modeli: Rant değil yaşam

Bursaspor’da Tunahan Ergül ile yollar ayrıldı

Bursa afetlere hazırlanıyor

Başkan Yılmaz'dan Umman'da önemli temaslar

Bakan Kurum: Türkiye Yüzyılı tarihe yazılacak

6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde Bursa’da sessiz yürüyüş

Epstein'in geride bıraktığı mal varlığı ortaya çıktı!

Pakistan’da cuma namazında camiye saldırı

AFAD duyurdu: Erzincan Kemah’ta 4.9 büyüklüğünde deprem

Milli yüzücü Defne Kurt’tan tarihi başarı

Bursa'da 6 Şubat için miniklerden duygu dolu anma

Mustafa Er: Sahada disiplinli ve güçlü bir Bursaspor olacak

İnegöl’de kaçan sürücü kameralardan yakalandı

Büyükşehir’den Çalı Yolu’na modern dokunuş

Bursa tekstili Paris'te dünyaya açıldı!

Süper Lig’de 21. haftanın hakemleri açıklandı

Başkan Taban: İnegöl’de tarımın geleceğini inşa ediyoruz

Bursa'da komiserin heimlich manevrası hayat kurtardı

9 yıl hapis cezasıyla aranan şahıs Bursa’da yakalandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bugün Allah’ın izniyle bu işin altından kalktık

Osmangazi Belediyesi 6 Şubat’ı dualarla andı

Yurtdışı alışverişte yeni şartlar!

Asrın felaketinin 3. yıldönümü!

İnegölspor formaları çocuklarla buluştu

Başkan Erol’dan 6 şubat mesajı

AK Partili ilçe başkanından tepki

TCMB rezervlerinde tarihi seviye

Bursaspor Isparta deplasmanına hazırlanıyor

Yükleniyor