ÇAVUŞOĞLU BURSA ZONGULDAKLILAR DERNEĞİNDE AFRİN OPERASYONUNU DEĞERLENDİRDİ

BAŞBAKAN YARDIMCISI ÇAVUŞOĞLU: ?MEHMETÇİĞİMİZ GÜRÜL GÜRÜL GİDİYOR?

ÇAVUŞOĞLU BURSA ZONGULDAKLILAR DERNEĞİNDE AFRİN OPERASYONUNU DEĞERLENDİRDİ
/kanal16haber.com/2018-2/4/181740975b.mp4
POLİTİKA 4.02.2018 17:45:21 0

 

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Bursa Zonguldaklılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin kahvaltı programına katıldı.

ÇAVUŞOĞLU ZEYTİN DALI OPERASYONU´NA İLİŞKİN DEĞERLENDİRMELERDE BULUNDU

Akparti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç ve Ak parti İl Başkanı Ayhan Salman´ın da katıldığı programda konuşan Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu, Afrin´de mücadele veren Türk Silahlı Kuvvetlerinin kahraman Mehmetçiğine başarı dileklerinde bulunarak zeytin dalı operasyonu ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

 

ÇAVUŞOĞLU: SAVUNMA SANAYİMİZDE YERLİLİK ORANI % 67´YE ULAŞTI

Teröre karşı birlik beraberlik vurgusu yapan Çavuşoğlu isim vermeden yerli silah üretilmediği konusunda asılsız iddialar ortaya atanlara da sert çıktı.

 

ÇAVUŞOĞLU: ALLAH´IN İZNİYLE TERÖRİSTLERİ O BÖLGEDEN TEMİZLEYECEĞİZ

Mehmetçiğin mücadele ettiği kişilerin silahlı terör güçleri olduğunu da dile getiren Çavuşoğlu, aksini iddia eden kişilere ateş püskürdü.

 

ÇAVUŞOĞLU: MEHMETÇİĞİMİZ GÜRÜL GÜRÜL GİDİYOR

Bakan Çavuşoğlu zeytin dalı harekatının amacının Türkiye´nin güney sınırında bir terör koridoru oluşturulmasını engellemek, 3.5 milyon Suriyelinin yeniden kendi vatanlarına dönmesini sağlamak ve Hatay´a fırlatılan roketleri engellemek olduğunu kaydederken, bunun başarı ile gerçekleştirileceğine dair inancının da tam olduğunu vurguladı.