ÇAVUŞOĞLU BALGÖÇ ORHANGAZİ YENİ HİZMET BİNASI´NIN AÇILIŞINA KATILDI

BAŞBAKAN YARDIMCISI HAKAN ÇAVUŞOĞLU BALKAN GÖÇMENLERİ KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ ORHANGAZİ ŞUBESİ YENİ HİZMET BİNASI AÇILIŞ TÖRENİNDEKİ KONUŞMASINDA TÜRKİYE´NİN GELİŞİMİ İÇİN ÇALIŞTIKLARINI İFADE EDEREK BAL-GÖÇ´ÜN YENİ BİNASININ YAPIMINDA EMEĞİ GEÇEN HER

ÇAVUŞOĞLU BALGÖÇ ORHANGAZİ YENİ HİZMET BİNASI´NIN AÇILIŞINA KATILDI
/kanal16haber.com/2018-2/17/164729279b.mp4
GÜNDEM 17.02.2018 16:36:08 0

Balkan Göçmenleri Kültür Ve Dayanışma Derneği Orhangazi Şubesi Yeni Hizmet Binası görkemli bir açılış töreni ile hizmete girdi.

Açılış törenine katılan Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu kamu yararına çalışan BALGÖÇ´ün merhum Mümin Gençoğlu tarafından, Bulgaristan´da yaşanan mezalimin, toplumda ve uluslararası platformda farkındalık oluşturması amacıyla kurulduğunu belirtti. 

Çavuşoğlu, Çavuşoğlu, olayın bir de belediyecilik boyutunun olduğunu, Orhangazi Belediyesinin burada çok farklı güzellikte yapılan binayı kendi insanının hizmetine sunduğunu söyleyerek Ak parti hükümetleri döneminde klasik belediyecilik anlayışının değiştiğini kaydetti.

Çavuşoğlu, Dünyada son 10 yıldaki en büyük 10 projenin 5´inin Türkiye´de gerçekleştirilmiş olduğunu da sözlerine ekledi.