Tarih: 25.10.2017 14:58

CAN ALAN MOTOSİKLET KAZASINDA ŞOK İDDİA

Facebook Twitter Linked-in

 

Bursa İnegöl´de yarış motosikletiyle geçirdiği kaza sonucu bacağı kopan ve hastanede hayatını kaybeden gencin ölümüne harç kamyonlarından dökülüp yolda donan çimento artıklarının sebep olduğu iddia edildi.

 

Geçtiğimiz hafta Eskişehir´den İnegöl´e gezmeye gelen 34 yaşındaki Can Yontarım idaresindeki yarış motosikleti, Mezitler mevkiinde kontrolden çıkmış, yan yattıktan sonra sürüklenen motosiklet ve üzerinden düşen sürücü bariyerlere çarpmıştı. Kazada sağ bacağı kopan ve ağır yaralanan genç motosiklet sürücüsü, sağlık ekipleri tarafından kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

 

Video paylaşım sitelerinde, motosikletle sürat yaptığı anları paylaşan 34 yaşındaki Can Yontarım´ın son kaydı ise ölüm anı oldu. Yontarım´ın bacağının koptuğu kaza saniye saniye kendi kask kamerasına işte böyle yansıdı.

 

Kazanın ardından motosiklette ve yolda inceleme yapan sürücü hocası Serdar Döner, kazaya harç kamyonlarından yola dökülüp donan çimento parçalarının sebebiyet verdiğini iddia etti. Motosikleti incelediğini belirten Serdar Döner, sosyal medya hesabından motosikletin kaza anında aşırı hızlı olmadığını ve fren sisteminde herhangi bir problem olmadığını açıkladı.

 

Kazada hayatını kaybeden Can Yontarım´ın kask kamerası kaydını da izlediğini belirten eğitmen Serdar Döner, yolda donan çimento parçalarının motorun ön tekerini kestiğini, bu yüzden motosikletin kontrolden çıkarak bariyerlere çarptığını ileri sürdü.


/kanal16haber.com/2017-10/25/151652084b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —