BÜYÜKŞEHİR FİZİKSEL ETKİNLİK VE OYUN GÜNLERİ

ALTEPE: GENÇLERİMİZ BİZİM GELECEĞİMİZDİR

BÜYÜKŞEHİR FİZİKSEL ETKİNLİK VE OYUN GÜNLERİ
/kanal16haber.com/2016-5/11/192619594b.mp4
GÜNDEM 11.05.2016 14:56:55 0

 

Kürekler çekildi bisikletler sürüldü.Bursa´da yatırımlarıyla kente değer katan Büyükşehir Belediyesi, ?Spor Kenti Bursa´ hedefiyle kentin tüm ilçelerinde çocuklarla gençlerin sosyal ve sportif gelişimlerini destekleyen faaliyetleri bir bir hayata geçiriyor.

Bursa Büyükşehir Belediyesi´nin ?Büyükşehir Okul Spor Etkinlikleri´ kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığıyla, Büyükşehir Belediyespor Kulübü koordinasyonunda organize edilen ?Büyükşehir Fiziksel Etkinlik ve Oyun Günleri´, Orhaneli ilçesinde de yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.Orhaneli Spor Salonu´ndaki spor şöleni, öğrencilerin çekişmeli geçen mücadelelerine sahne oldu.

ALTEPE : GENÇLERİMİZ BİZİM GELECEĞİMİZDİR

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, programın açılışında yaptığı konuşmada, öğrencileri spora teşvik etmek adına çalışmalara devam edeceklerini dile getirdi. 

TATLIOĞLU: SAHA VE AKTİVİTE ALANLARIMIZ AZ

Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu da ilçede spor yapılabilecek saha ve aktivite alanlarının çok az olduğunu belirtip, Başkan Altepe´den destek istedi. Konuşmaların ardından da spor müsabakaları başladı.Yarışmacılar, salonu dolduran arkadaşlarının tezahüratları eşliğinde birincilik için yarıştı.Etkinlikte, profesyonel sporculardan oluşan Büyükşehir Action Team´in paten ve bisiklet gösterisi ise nefes kesti.Başkan Altepe ve protokol üyeleri, daha sonra yarışmalarda dereceye giren öğrencilere madalyalarını verdi.