BÜYÜK ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

BURSA TİCARET VE SANAYİ ODASI (BTSO) ÖNCÜLÜĞÜNDE 700 YILLIK GEÇMİŞE SAHİP TARİHİ ÇARŞI VE HANLAR BÖLGESİ´NİN CAZİBESİNİ ARTIRMAK AMACIYLA HAYATA GEÇEN PAYİTAHT ÇARŞI ALIŞVERİŞ GÜNLERİ´NDE ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU.

BÜYÜK ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU
/kanal16haber.com/2017-12/15/184736462b.mp4
GÜNDEM 15.12.2017 18:35:48 0

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) öncülüğünde 700 yıllık geçmişe sahip Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi´nin cazibesini artırmak amacıyla hayata geçen Payitaht Çarşı Alışveriş Günleri´nde ödüller sahiplerini buldu.

Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi´nde 100 TL´lik alışveriş karşılığında çekilişe katılan talihliler, 10 otomobil, 10 akıllı telefon ve 10 dizüstü bilgisayarlarını düzenlenen törenle teslim aldı.

BTSO Meclis Başkanı Remzi Topuk, BTSO olarak kent ekonomisini kalkındıracak çalışmalarımıza devam ediyoruz dedi.

BTSO Meclis Başkanı Remzi Topuk, dünyada rekabetin her geçen gün arttığını dile getirirken gelişen teknoloji ve değişen tüketici ihtiyaçlarıyla birlikte satış ve pazarlama stratejilerinin de farklılaştığını belirtti.

BTÇH Başkanı Muhsin Özyıldırım, Alışveriş Günleri çarşımıza özgü bir etkinlik oldu. BTSO´ya bölgemize verdiği destekten dolayı müteşekkiriz? dedi.

ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

BTÇH Başkanı Muhsin Özyıldırım, bölgenin cazibesini artıran çalışmalardan dolayı BTSO´ya teşekkür plaketi verdi. Özyıldırım, plaketi BTSO adına Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Kuş´a takdim etti. Ardından 10 otomobil, 10 akıllı telefon ve 10 cep telefonu kazanan talihliler, ödüllerini aldı.

Sıfır otomobil sahibi olan katılımcıların kimisi gözyaşlarını tutamazken kimisi de heyecanını sevdikleriyle paylaştı.