´BÜTÜNŞEHİR´ İLE TAM HİZMET

KIRSAL YAŞAMDA KALİTE BÜYÜKŞEHİR İLE ARTIYOR

´BÜTÜNŞEHİR´ İLE TAM HİZMET
/kanal16haber.com/2016-7/8/143547710b.mp4
GÜNDEM 8.07.2016 14:27:18 0

 

Bursa´ya değer katan hizmetlerini, ?Bütünşehir´ yasasının ardından kentin tüm ilçelerine ulaştıran Büyükşehir Belediyesi, kırsal kalkınmayı hedef alan hizmetlerine aralıksız devam ediyor.

 

Kırsal kesimde yaşanan göçün önlenmesi için üreticiyi destekleyen Büyükşehir Belediyesi tarafından çiftçilere bugüne kadar çilek fidesi, arı kovanı, koyun ve yem dağıtımı, sera naylonu, çatı malzemesi, buzağı kulübesi, koza askısı, ceviz fidanı gibi pek çok destek sağlandı.

?Bütünşehir´ uygulaması ile birlikte 17 ilçe 1070 mahalleye hizmet götürmeye başlayan Büyükşehir Belediyesi kırsal kesimde yaşayan vatandaşların huzur ve refahını amaçlıyor.

Kırsal kesime yönelik çalışmalar için Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ile Tarım AŞ´yi kuran Büyükşehir Belediyesi, üreticinin her türlü talebini karşılamaya çalışıyor.

Büyükşehir Belediyesi´nin kırsal kesime yönelik en önemli hedeflerinin başında göçün önlenmesi geliyor. Başkan Recep Altepe, yaptıkları çalışmalar ile vatandaşın her türlü ihtiyacına cevap vermeye çalıştıklarını bildirdi.