Tarih: 07.04.2024 09:56

BURULAŞ'tan BBBUS sefer iptali açıklaması

Facebook Twitter Linked-in

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin ulaşım şirketi BURULAŞ, 15 Nisan 2024 tarihinden itibaren İstanbul Havalimanı'na (İGA) seferlerin durdurulacağını açıkladı.

BURULAŞ internet sitesinden yapılan açıklamada, İGA seferlerinin 04.04.2021 tarihinde imzalanan üç yıllık sözleşme çerçevesinde yürütüldüğü ve işletmeci firmanın sözleşmeyi yenilemeyeceğini 19 Mart tarihinde sözlü olarak tebliğ ettiği belirtildi.

Açıklamada, "Hizmetin devamı yönündeki ısrarlarımıza rağmen sözleşmemiz yenilenmemiş ve İGA seferlerimizi sürdürmemiz hukuken imkânsız hale gelmiştir. İGA yönetiminin aldığı bu karar nedeni ile İGA seferlerimiz 15 Nisan tarihinden itibaren son bulacaktır." ifadeleri kullanıldı.

Sabiha Gökçen Havalimanı'na seferler devam edecek

BURULAŞ, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na (SAW) yönelik seferlerde herhangi bir değişiklik olmadığını açıkladı. Açıklamada, "BBBUS, yeni dönemde de SAW yönünde kaliteli ve erişilebilir seferleri ile hizmetinizde olacaktır." denildi.

İGA'ya Havaist ile ulaşım

BURULAŞ, İGA'ya ulaşmak isteyen yolcuların Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Havaist seferlerini kullanabileceklerini de duyurdu.

Görüşmeler sürüyor

BURULAŞ'tan yapılan açıklamada, İGA ile görüşmelerin sürdürüldüğü ve gelişmelerin ivedilikle paylaşılacağı da belirtildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —