“Bursaspor’un yaşaması TFF’nin elinde”

Bursa’nın büyükleri TFF’de karargah kurdu. Orada Bursaspor üzerine konuşmalar yapıyoruz. Transfer tahtası açılmaya çalışılıyor. Eğer tahta açılmazsa buradaki futbolculara muhtaç oluruz.

Bursaspor 28.11.2023 10:10:00 0
“Bursaspor’un yaşaması TFF’nin elinde”

Bursaspor Başkanı Recep Günay, Bursaspor'da Bugün’e yaptığı açıklamada, “Kulübün geleceğini kurtarmaya çalışıyoruz. UEFA’ya, CAS’a, TFF’ye şikayetlerde bulunduk. Kamuoyu yapalım da Bursaspor camiası güçlü olarak TFF karşısında dik dursun. Onların vereceği karar kulübün yaşamasına veya kapanmasına neden olacak. Önümüzdeki hafta karar belli olur. Bursaspor camiası büyük olursa bu karar kulübümüzün lehine çıkar” dedi.
Bursaspor Başkanı Recep Günay, Pres Programı’nda dikkat çeken açıklamalar yaptı. TFF 2. Lig’de mücadele eden 2010’un Süper Lig şampiyonu Bursaspor’un kritik bir zamanda geçtiğini dile getiren Başkan Günay, “Bursa’nın büyükleri TFF’de karargah kurdu. Orada Bursaspor üzerine konuşmalar yapıyoruz. Transfer tahtası açılmaya çalışılıyor. Eğer tahta açılmazsa buradaki futbolculara muhtaç oluruz. Onlar da bunu biliyor ve burunlarından kıl aldırtmıyor. Tahta kolay açılmayacak. Yasal ve ekonomik yönlerden başvurular yaptık. Bu bir günde çözülecek bir şey değil. O kadar çok birikmiş ki iki günde nasıl halledeceksin? Açık ve net söyleyeyim, önümüzdeki evraklara göre neden kulübün kapanmak istediği ortada. Bursaspor’un yaşama şansı sıfır. Yasal olarak bir ceza alınmış. Para olarak da çözemezsiniz. Bu cezayı hukuksal yönden kaldırmaya çalışıyoruz. 2 dönem değil 3 dönem cezamız var. Hatta daha fazlası da var. Puan silme cezası ile ilgili de teklif yaptık ve anlaştık. Eğer bu durumu kapatırsak puan silmeyi kapatıyoruz. Biz bunlarla uğraşıyoruz. Kulübün geleceğini kurtarmaya çalışıyoruz. UEFA’ya, CAS’a, TFF’ye şikayetlerde bulunduk. Kamuoyu yapalım da Bursaspor camiası güçlü olarak TFF karşısında dik dursun. Onların vereceği karar kulübün yaşamasına veya kapanmasına neden olacak. Önümüzdeki hafta karar belli olur. Bursaspor camiası büyük olursa bu karar kulübümüzün lehine çıkar.”


“Bursaspor'un 1,5 milyar TL borcu var!"
Başkan Recep Günay ayrıca şunları söyledi: “Biz elimizden gelenin fazlasını yaptık. Altyapımız bile deplasmana uçakla gidiyor. A takımımız da en iyi uçaklar, en iyi otellerde kalıyorlar. Yönetim olarak biz ne yapılması gerekiyorsa, gücümüzün üstünde olmasına rağmen yaptık. Kulübe bugüne kadar 1 TL borç yazmadık. Elektriği, suyu kesilmedi. Biz ne yapmamız lazımdı da bu takım böyle olmaması lazımdı? Biz herkesten fazla üzgün ve sinirliyiz. Bize doğrusunu gösterin yapalım. Ya da başkasını gösterin o yapsın. Ya da siz gelin siz yapın. Bursaspor’un 1,5 milyar TL borcu var. Hacizler var. Biz bugün bıraktık diyelim. Ay sonunda vergi ödemesi var. TFF’den ihtarname geldi. TFF’den puan silme ve ligden çekme durumları var. Biz bunlarla uğraşırken, çekip gidersek olmaz. Gitmek kolay. Sonra da soracaksınız ‘Nereye gittiniz şimdi?’ diye. İnsanlarla bu kadar oynamayın. Bu işler bu kadar kolay değil.”

MHP’li Feti Yıldız: Umut hakkı konusunda uzlaşı sağlandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kahire’de Mısır Cumhurbaşkanı Sisi ile bir araya geldi

Bursa’da camiler Ramazan’a hazırlanıyor

Genç yaşta veda: Rabia Akyüz son yolculuğuna uğurlandı

Serveti 800 milyar doları aştı!

İnegöl’de okullar arası spor festivali başladı

Anten düzeltmek için çıktığı çatıdan düşen emekli polis memuru hayatını kaybetti

Çalışan anneler için 24 hafta izin geliyor

Vatandaşlık maaşı için yeni dönem: GETAD

Başkan Aydın: Verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz

İnegöl’de servis şoförü ile sürücü birbirine girdi

Yıldırım’da karne şenliği coşkusu

Yenişehir’e Dev Endüstri Bölgesi Geliyor

Trump’tan CNN muhabirine ağır sözler

Bursa’da ders sırasında fenalaşan öğrenci yaşamını yitirdi

Mudanya’da kaçak tütün operasyonu

BUSADER Kitap Kulübü 7 yaşında: Satırlardan gönüllere bir yolculuk

Yapay zeka destekli üretim planlama: Fabrikanın görünmeyen yükünü hafifleten akıl

Fenerbahçe, N’Golo Kanté transferini resmen duyurdu

BUSKİ'den su kesintisi açıklaması.

Büyükşehir’den üreticiye mazot desteği

Bursa'da motosikletli genç ölümden böyle döndü!

Atatürk’ün izinde bir kent: Cumhuriyet Bursa’sı

Yıldırım’da su kesintisi

Fırıncı tarifelerinde yeni dönem başladı

Başkan Bozbey’den deprem bölgesine anlamlı ziyaret

Başkan Aydın, Hisar Bölgesi'ni geleceğe taşıyor

İnegöl’de sokakta kurusıkı tabancayla ateş açanlar yakalandı

Yıldırım Belediyesi, Alev Alatlı’yı vefatının ikinci yılında andı

3 Yaşındaki Bilal'in yuttuğu 50 kuruş boğazında kaldı!

Yükleniyor