Tarih: 18.11.2016 10:31

BURSASPOR´UN RAKİBİ AKHİSAR BELEDİYESPOR

Facebook Twitter Linked-in

Spor Toto Süper Lig´in ilk 10 haftasında topladığı 20 puanla 4. sırada yer alan yeşil-beyazlı ekip, 11. hafta mücadelesinde yarın sahasında Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak. Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadyumu´nda oynanacak olan müsabaka saat 16.00´da başlayacak.

Süper Lig´de 9. randevu
İki ekip, yarın yapacakları karşılaşma ile birlikte Süper Lig´de 9. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce oynanan 8 karşılaşmada yalnızca 2 galibiyet alabilen Bursaspor, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet elde etti. Yeşil-beyazlı ekip, sahasında oynadığı 4 Süper Lig maçında, rakibini yalnızca bir kez yenebildi.

Timsah 4 maçtır gol yemiyor
Süper Lig´de oynadığı son 4 maçta yenilgi yüzü görmeyen ev sahibi ekip Bursaspor, bu karşılaşmalarda kalesini de gole kapattı.

Bursaspor´da eksik çok
Bursaspor´da sezonu kapatan Serdar Kurtuluş´un yanı sıra tedavisi süren Emre Taşdemir ve bir süredir takımdan ayrı çalışan isimlerden Bilal Kısa, yarınki mücadelede forma giyemeyecek. Hafif sakatlığı bulunan Cristobal Jorquera´nın durumu ise maç saati netlik kazanacak.

Düdük Yaşar Kemal Uğurlu´da
Yarın saat 16.00´da Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu´nda oynanacak olan müsabakayı Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Uğurlu´nun yardımcılıklarını Serkan Çimen ve Esat Sancaktar yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Özgüç Türkalp.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —