Tarih: 17.07.2018 12:34

BURSASPORLU KEMBO MBAPPE´NİN YANINDAN AYRILMIYOR

Facebook Twitter Linked-in

BURSASPOR´DA TEKNİK DİREKTÖR SAMET AYBABA´NIN YENİ SEZON İÇİN KADRODA DÜŞÜNMEDİĞİ JİRES KEMBO, İDMANLARA KATILMIYOR. YÖNETİMİN ÇAĞRISINI DİNLEMEYEN KEMBO´NUN 30 YAŞINDAKİ OYUNCUNUN, KARDEŞİ KYLİAN MBAPPE´NİN YANINDA OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI.

Bursaspor´da Teknik Direktör Samet Aybaba´nın kadrosunda düşünmediği ve akıbeti merak edilen Jires Kembo, kardeşi Fransız Kylian Mbappe´nin yanından ayrılmıyor.

Yeni sezonda kadroda düşünülmeyen isimler arasında yer alan Jires Kembo, yönetimin çağrısına rağmen Bursa´daki antrenmanlara da katılmıyor.

30 yaşındaki oyuncunun, çocukluğunda birlikte büyüdüğü ve Fransa Milli Takımı ile Dünya Kupası´nı kazanan Kylian Mbappe´nin yanında olduğu ortaya çıktı.

Sio transferinde takasta kullanılacağı gündeme gelen Kembo´nun yeşil-beyazlı kulüpteki akıbeti bilinmiyor. Deneyimli oyuncunun Bursaspor ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

KEMBO´YA MBAPPE´NİN BABASI SAHİP ÇIKMIŞ

Bursasporlu Jires Kembo´ya küçük yaşlarda annesi ile babasının ayrılması sonrasında Mbappe´nin babasının sahip çıktığı ve evlatlık olarak aldığı Kembo ile Mbappe´nin de birlikte büyüdüğü biliniyordu.

DÜNYA KUPASI´NA DAMGA VURDU

Rusya´da düzenlenen Dünya Kupası´nı 4 golle tamamlayan Mbappe, turnuvanın en iyi 11´ine seçilmiş, ?En İyi Genç Oyuncu´ ödülünün de sahibi olmuştu.


/kanal16haber.com/2018-7/17/130618000b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —