Tarih: 14.12.2017 17:11

BURSASPOR´DA TRABZONSPOR MAÇI HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Facebook Twitter Linked-in

Bursaspor deplasmanda karşılaşacağı Trabzonspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Yeşilbeyazlıların Özlüce Tesisleri´nde Teknik Direktör Paul Le Guen nezaretinde gerçekleştirdiği antrenman, yaklaşık 1 saat 40 dakika sürdü.

Isınma koşularıyla başlayan antrenman koordinasyon ve pas pres çalışmasıyla devam etti. Yeşil-beyazlılar daha sonra tam sahada taktik ağırlıklı çalışmalar yaptı.

Antrenmana önceki antrenmanda sakatlık geçirmesi nedeniyle çalışmalarına kondisyon salonunda devam eden Badu katılmazken, yıldız futbolcunun durumunun maç saati netlik kazanacağı bildirildi. 

PAUL LE GUEN: BİZİ KOLAY BİR MAÇ BEKLEMİYOR

Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen antrenman öncesi yaptığı açıklamada, Trabzonspor´a karşı kendilerini kolay bir maçın beklemediğini belirtti.

PAUL LE GUEN: BİZİM İÇİN ÇOK FAZLA EKSİK VAR

Zor bir periyottan geçtiklerini ifade eden Fransız teknik adam, ?Mikel henüz sakatlıktan dönemedi. Jorquera gerçekleşecek ameliyat için burada değil. Aziz cezalı. Tüm bunları hesaba kattığınızda bizim için çok fazla eksik var an itibariyle.? şeklinde konuştu.

PAUL LE GUEN: UNUTTUM BEN O GÜNLERİ

Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ile 2002 yılında Lyon´u çalıştırdığı dönemde karşılaştıklarının hatırlatılması üzerine deneyimli teknik adam, ?Belki güzel bir hatırası yok. 15 yıl önceydi. Hatıranın üzerinden çok yıllar geçti, unuttum ben o günleri? derken ?Rövanşı alacak mısınız?? sorusuna ise, ?Öyle görmek isterseniz görebilirsiniz ama benim için rövanş karşılaşması olmayacak? yanıtını verdi.

ÇALIMBAY: BURSASPOR MAÇI BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ  

Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ise yaptığı basın toplantısında Bursaspor maçının kendileri için bir kader maçı olduğunu söyledi.

 


/kanal16haber.com/2017-12/14/171828173b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —