Tarih: 29.04.2018 12:28

BURSASPOR´DA MUTLAK PAROLA GALİBİYET

Facebook Twitter Linked-in

 

 

Bursaspor, kapalı gişe oynayacağı Konyaspor karşılaşmasına alt sıralardan uzaklaşmak adına mutlak 3 puan parolasıyla çıkacak. 
Spor Toto Süper Lig´in 31. haftasında yeşil-beyazlı ekip, yarın sahasında Atiker Konyaspor ile karşılaşacak. Ligde geride kalan 30 haftada hanesine 36 puan yazdıran Bursaspor, son haftalardaki kötü gidişatını Karabükspor maçında aldığı 3 puanla sonlandırmıştı. 4-1´lik farklı galibiyetle moral bulan Timsah, taraftar desteğini de arkasına alacağı Konyaspor maçında da sahadan 3 puanla ayrılarak alt sıralardan uzaklaşmak istiyor. 

Süper Lig´de 30. randevu 
İki ekip, yarın oynayacakları karşılaşma ile birlikte Süper Lig´de 30. kez karşı karşıya gelecek. Bu maçlarda Bursaspor, 13 kez sahadan galibiyet ile ayrılırken, Konyaspor ise 8 müsabakada gülen taraf olmayı başardı. Ligin ilk yarısında Konya´da oynanan karşılaşmada konuk ekip Bursaspor, sahadan 3-0 galip ayrılmıştı. 

Bursaspor evinde üstün 
Ev sahibi Bursaspor, Konyaspor´a karşı evinde oynadığı 14 Süper Lig maçının yalnızca 1´inde sahadan mağlubiyetle ayrıldı. 14 maçta 10 galibiyet, 3 beraberlik elde eden Timsah, bu maçların 8´inde ise rakibinden gol dahi yemedi. 

Titi´nin durumu maç saati netlik kazanacak 
Bursaspor´da geçtiğimiz gün yapılan antrenmana sol kalça adalesinde sertleşme olduğu için çıkmayan Titi´nin yarınki mücadelede forma giyip giymeyeceğinin maç saati netlik kazanacağı belirtildi. 

Kapalı gişe 
Bursaspor yönetimi, Konyaspor maçı öncesi bilet fiyatları 5 TL´ye kadar düşürürken, yeşil-beyazlı taraftarlar ise karşılaşmaya yoğun ilgi gösteriyor. Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu´nda yalnızca VIP ve batı alt tribününde az sayıda bilet kaldığı gözlendi. Kalan biletlerin de maç saatine kadar satılması ve taraftar rekorunun kırılması bekleniyor. Yeşil-beyazlı ekip, bu sezonun 15. haftasında oynadığı ve toplamda 38 bin 108 biletli seyircinin tribünden takip ettiği Fenerbahçe karşılaşmasında rekor kırmıştı. 

Düdük Ali Palabıyık´ta 
Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu´nda saat 20.00´de başlayacak olan müsabakayı Ali Palabıyık yönetecek. Palabıyık´ın yardımcılıklarını Serkan Olguncan ve Cevdet Kömürcüoğlu yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Mustafa Öğretmenoğlu. 


/kanal16haber.com/2018-4/29/123038103b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —