Tarih: 11.11.2016 18:40

BURSASPOR´DA EMRE TAŞDEMİR SEVİNCİ

Facebook Twitter Linked-in

 

Spor Toto Süper Lig´in 11. haftasında sahasında Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak olan Bursaspor maçın hazırlıklarını sürdürüyor.Sakatlığı bulunan Emre Taşdemir´in 5 ay aranın ardından takımla antrenmana çıkması teknik heyeti sevindirdi.Geçtiğimiz sezon oynanan Konyaspor maçında sakatlanan ve aylardır sadece tedavi olan sol kanat oyuncusu Emre Taşdemir de takımla birlikte ilk çalışmasını yaptı.Yeşil-beyazlı futbolcular, çalışmanın ilk bölümünde koordinasyon, ve ardından 5´e 2 yaparken, çalışma çift kale maçla tamamlandı.

SÜRPRİZ KONUKLAR ANTRENMANA NEŞE KATTI

BURSASPOR, AKHİSAR BELEDİYESPOR MAÇI HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Antremanda Bursasporlu futbolcuların sürpriz konukları vardı.Spastik Engelliler Çocuk Hastanesi´nde tedavi olan 10 minik Özlüce Tesisleri´ne geldi. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, miniklerle tek tek ilgilendi.

BİLAL KISA: ?YETERLİ OLDUĞUMU DÜŞÜNMÜYORUM?

Sahasında Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak olan yeşil-beyazlılarda, hazırlıklar devam ederken antrenman öncesi orta saha oyuncusu Bilal Kısa basın mensuplarının sorularını yanıtladı.Bursaspor- Akhisar Belediyespor maçı 19 Kasım Cumartesi günü saat 16.00´da oynanacak. 

 


/kanal16haber.com/2016-11/11/184826388b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —