Bursaspor 2023 yılının ilk müsabakasında Afyonspor ile karşılaşacak

Bursaspor 2023 yılının ilk müsabakasında Afyonspor ile karşılaşacak. Sezonun 2. devresinde 16. sırada bulunan Bursaspor için bu müsabaka büyük önem taşıyor.

Bursaspor 2023 yılının ilk müsabakasında Afyonspor ile karşılaşacak
BURSASPOR 10.01.2023 12:27:00 0

TFF 2. LİG Beyaz Grupta bulunan Bursaspor şu anda 16. sırada yer alıyor.

Transfer döneminde eski oyuncusu olan Özer HURMACI ile tekrardan el sıkışan timsah ligin 2. devresine bu takviye ile birlikte hızlı bir giriş yapmak istiyor.

Yaş ortalaması 18.1 olan ve ligte en genç takım ünvanını elinde bulunduran Bursaspor ligin 2. devresinin ilk karşılaşmasını Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumunda 22 Ocak 2023 tarihinde Afyonspor ile oynayacak.

8. sırada bulunan Afyonspor maçta favori gösterilse de taraftarını önünde maça çıkacak olan Bursaspor galibiyetle ayrılarak taraftarlarına yeni yıl hediyesi vermek istiyor.

Kaptan Enver Cenk ŞAHİN'in verdiği röportajda takımın eski oyuncusu olan kısa bir süre ara verdikten sonra tekrardan Bursaspor ile el sıkışan Özer  HURMACI için :

‘’Özer abinin takıma katılması hem bizim için hem de genç oyuncular için pozitif ortam yarattı. Özer abi genç oyunculara tecrübelerini aktarmaya başladı ve bu Bursaspor adına olumlu sonuçlar getirecektir.'' dedi.