BURSASPOR TRABZON´A HAREKET ETTİ

KAFİLEYİ TAŞIYAN UÇAK LE GUEN´İN RAHATSIZLIĞI NEDENİYLE 1.5 SAAT RÖTARLA HAVALANDI

BURSASPOR TRABZON´A HAREKET ETTİ
/kanal16haber.com/2017-12/15/173842392b.mp4
SPOR 15.12.2017 17:33:45 0

Süper Lig´in 16. haftasında Bursaspor, deplasmanda Trabzonspor ile kozlarını paylaşmak üzere Trabzon´a hareket etti.

Süper Lig´in geride kalan 15 haftasında topladığı 24 puanla 8. sırada yer alan yeşil-beyazlı ekip, 16. hafta mücadelesinde deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak. 7 maçlık yenilmezlik serisini son oynadığı Fenerbahçe karşılaşmasında mağlup olarak bozan Timsah, bordo-mavili ekip karşısında sahadan 3 puanla ayrılarak üst sıralara tırmanmayı hedefliyor.

 

BURSASPOR´DA EKSİK ÇOK

Bursaspor´da Trabzonspor´a karşı önemli eksik oyuncular bulunuyor. Yeşil-beyazlılarda sakatlıkları bulunan Jorquera, Mikel Agu ve Jires Kembo´nun yanı sıra sarı kart cezalısı Aziz Behich Trabzon maçı mücadelesinde forma giyemeyecek. Antrenmanda sakatlık geçiren Badu´nun durumunun ise maç saati netlik kazanacağı bildirildi.

 

BATALLA FORMA GİYDİĞİ 11 MAÇTA TRABZONSPOR FİLELERİNİ 5 KEZ HAVALANDIRDI

Öte yandan Bursaspor´un Arjantinli yıldızı Pablo Martin Batalla´nın kariyerinde en çok Başakşehir ve Trabzonspor´a karşı gol sevinci yaşaması dikkat çekti.

Yeşil-beyazlı forma ile Karadeniz ekibine karşı 11 resmi maçta görev alan yıldız isim, bu maçlarda rakip fileleri 5 kez havalandırmayı başardı.

Bursaspor, Batalla´nın bordo-mavili ekibe karşı gol sevinci yaşadığı toplam 4 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik elde etti.