BURSASPOR 3 ? 1 OSMANLISPOR

YEŞİL BEYAZLILAR STANCU AGU VE AZİZ BEHİCH´LE 3 PUANI HANESİNE YAZDIRDI

BURSASPOR 3 ? 1 OSMANLISPOR
/kanal16haber.com/2017-10/17/105652641b.mp4
SPOR 17.10.2017 10:42:51 0

Süper Lig´in 8. haftasında sahasında Osmanlıspor ile karşılaşan Bursaspor, 2 maç aradan sonra 3-1 galip geldiği maçta sahadan 3 puanla ayrıldı.

Bursaspor´un galibiyet gollerini 30. dakikada Bogdan Stancu, 38. dakikada Mikel Agu ve 75. dakikada Aziz Behich kaydetti.

 

Bursaspor´da Pablo Batalla 7. dakikada bir penaltı atışından yararlanamazken 62. dakikada Jires Kembo-Ekoko kırmızı kart gördü.

Osmanlıspor´un mücadeledeki tek golünü 23. dakikada Souleymane Doukara attı.

Bu galibiyetin ardından Bursaspor puanını 12´ye çıkarırken, Osmanlıspor 4 puanda kaldı.

Maç sonrası basın toplantısında konuşan Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen, Osmanlıspor´a karşı alınan 3-1´lik galibiyeti değerlendirdi.

Hakem Cüneyt Çakır´ın Jires Kembo´ya gösterdiği kırmızı kartın sorulması üzerine ise deneyimli çalıştırıcı, "Kendi düşüncemi belirtmeden önce görüntüyü izlemem gerekiyor. Bence Jires orada oyuncuyu görmedi, rakibini sakatlanmış olarak gördüğünde de kafası karıştı. Umarım 1 maç ceza alır. Bilerek yaptığını düşünmüyorum, fit olma yolunda Jires. Onun özelliklerine sahada ihtiyacımız var" diye konuştu.

Osmanlıspor Teknik Direktörü İrfan Buz, ise maç sonrası yaptığı değerlendirmede ?Bursaspor´u tebrik ediyorum, haklı bir galibiyet aldılar? dedi.

İrfan Buz ?Hatalarımızı iyi analiz edeceğiz. İyi takımımız var ama çok iyi çalışmamız gerekiyor. Bursaspor´da çok güzel günlerim oldu. Onlar da inşallah sezon sonu istediği hedeflere ulaşır? şeklinde konuştu.