“Bursa’nın kültürel geleceğine birlikte yön vereceğiz”

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bursa Kültür AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Akbulut ve Genel Müdür Yankı İçöz ile bir araya gelerek yeni dönemde yapılacak olan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

BURSA HABER 12.07.2024 15:07:00 0
“Bursa’nın kültürel geleceğine birlikte yön vereceğiz”

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bursa Kültür AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Akbulut ve Genel Müdür Yankı İçöz ile bir araya gelerek yeni dönemde yapılacak olan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.
Bursa’nın kültürel mirasını ve sanat yaşamını zenginleştirmek amacıyla faaliyet gösteren Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Bursa Kültür AŞ’de yeni dönemde yapılacak proje ve etkinliklere yönelik hazırlıklar sürüyor. Bursa Kültür AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Akbulut ve Genel Müdür Yankı İçöz, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile makamında bir araya geldi. Bursa Kültür AŞ’nin yeni dönemde önemli işlere imza atacağını söyleyen Başkan Mustafa Bozbey, “Bursa’nın kültürel zenginliğini daha da artıracak ve halkımızın sosyal yaşamına önemli katkılar sağlayacağız. Bursa Kültür AŞ’nin ürettiği projeleri ve çalışmalarını memnuniyetle destekliyorum. Hep birlikte şehrimizi daha da güzelleştireceğiz” dedi.

 

 

 

 


Bursa Kültür AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Avukat Yücel Akbulut ise Bursa’nın kültürel dokusunu yapacakları çalışmalarla güçlendireceklerini belirterek, “Başkanımız Mustafa Bozbey’in desteğiyle, şehrimize yakışır projelere imza atacağız” diye konuştu.
Şirketin yeni dönem işleyişi ve projeleri hakkında Başkan Bozbey’e bilgi veren Bursa Kültür AŞ Genel Müdürü Yankı İçöz ise, “Kültür ve sanatın her dalında öncü olacağız. Şehrimizin kültürel değerlerini koruyarak, genç nesillere ilham verecek bir kültürel dönüşüm için kolları sıvadık. Var gücümüzle çalışıyoruz. Sosyal eğitim faaliyetlerine önem veriyoruz. Bale ve dans kurslarını da yakın zamanda başlatacağız. Kentin turizm pastasından daha fazla pay alabilmesi için nitelikli projeler geliştiriyoruz. Bursa’yı uluslararası arenada tanıtacak çok özel çalışmalarımız olacak” dedi.

 

Dünya kupası yolunda önemli zafer!

Bursa’da yanan ormanlar 8 ayda yeniden hayat buldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kimse bu Türkiye'ye diz çöktüremeyecek

Marmarabirlik üreticiye son ödemeyi 17 Nisan'da yapacak

A Milli Takım’da Romanya maçı kadrosu belli oldu: 6 eksik

Milli maç heyecanı Bursa'da dev ekranlarda yaşanacak!

Donald Trump'tan NATO'ya tepki: Bizi yalnız bıraktılar

İnegöl'ün Nöbetçi Kitaphane'lerine tam not

Yıldırım Belediyesi’nden çocuklara bilim ve sanat fırsatı

Bayramın ikinci gününde kaybolan yaşlı adamdan acı haber!

Bakan Uraloğlu'ndan saldırıya uğrayan gemiye ilişkin açıklama

Bursa’da kaçak sigaraya büyük darbe

UEDAŞ’tan elektrik güvenliğinde Ar-Ge atılımı

MSB: NATO Irak Misyonu'nun çekilmesi kararlaştırılmıştır

Atlas Çağlayan cinayetinde iddianame hazırlandı

Edebiyat tutkunları Osmangazi'de buluştu

Çınarcık Arıtma Tesisi açılış için gün sayıyor

Can Ozan Bursa'da hayranlarıyla buluştu

Nilüferli bostan kaşifleri toprakla buluştu

Osmangazi Köprüsü’nde feci olay: Fenomen hayatını kaybetti

Bursa’da yol ortasında boks gibi kavga

Osmangazi Girişimcilik Zirvesi gençlerle iş dünyasını buluşturdu

Bakan Şimşek: Türkiye’nin gri listeye girme riski yok

İznik’te kaçak kazı yapan 2 şüpheli suçüstü yakalandı

Bursalı sporcu Uğur Tuzlu, Turkish Open Taekwondo Turnuvası’nda şampiyon oldu

İnegöl’de fabrikada gaz faciası: 1 işçi hayatını kaybetti

Pezeşkiyan'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Türkçe teşekkür mesajı

Bursa'da Karayolları 14.Bölge Müdürlüğü'ne yeni atama

İnegöl’de iki otomobil çarpıştı: 5 yaralı

Yıldırım’da kentsel dönüşümde yeni adım

Yükleniyor

loading