“Bursa’nın kültürel geleceğine birlikte yön vereceğiz”

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bursa Kültür AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Akbulut ve Genel Müdür Yankı İçöz ile bir araya gelerek yeni dönemde yapılacak olan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

BURSA HABER 12.07.2024 15:07:00 0
“Bursa’nın kültürel geleceğine birlikte yön vereceğiz”

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bursa Kültür AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Akbulut ve Genel Müdür Yankı İçöz ile bir araya gelerek yeni dönemde yapılacak olan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.
Bursa’nın kültürel mirasını ve sanat yaşamını zenginleştirmek amacıyla faaliyet gösteren Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Bursa Kültür AŞ’de yeni dönemde yapılacak proje ve etkinliklere yönelik hazırlıklar sürüyor. Bursa Kültür AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Akbulut ve Genel Müdür Yankı İçöz, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile makamında bir araya geldi. Bursa Kültür AŞ’nin yeni dönemde önemli işlere imza atacağını söyleyen Başkan Mustafa Bozbey, “Bursa’nın kültürel zenginliğini daha da artıracak ve halkımızın sosyal yaşamına önemli katkılar sağlayacağız. Bursa Kültür AŞ’nin ürettiği projeleri ve çalışmalarını memnuniyetle destekliyorum. Hep birlikte şehrimizi daha da güzelleştireceğiz” dedi.

 

 

 

 


Bursa Kültür AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Avukat Yücel Akbulut ise Bursa’nın kültürel dokusunu yapacakları çalışmalarla güçlendireceklerini belirterek, “Başkanımız Mustafa Bozbey’in desteğiyle, şehrimize yakışır projelere imza atacağız” diye konuştu.
Şirketin yeni dönem işleyişi ve projeleri hakkında Başkan Bozbey’e bilgi veren Bursa Kültür AŞ Genel Müdürü Yankı İçöz ise, “Kültür ve sanatın her dalında öncü olacağız. Şehrimizin kültürel değerlerini koruyarak, genç nesillere ilham verecek bir kültürel dönüşüm için kolları sıvadık. Var gücümüzle çalışıyoruz. Sosyal eğitim faaliyetlerine önem veriyoruz. Bale ve dans kurslarını da yakın zamanda başlatacağız. Kentin turizm pastasından daha fazla pay alabilmesi için nitelikli projeler geliştiriyoruz. Bursa’yı uluslararası arenada tanıtacak çok özel çalışmalarımız olacak” dedi.

 

Osmangazi’de apartman yangını korkuttu

Rojin Kabaiş’in babasının tehdit iddialarına soruşturma

İnegöl’de polis denetimi: 25 sürücüye 448 bin TL ceza

BM: Orta Doğu’daki çatışmaların maliyeti günde 1 milyar dolar

Yeni İran liderine saldırı iddiası doğrulandı

Bursa’da 3 milyon kaçak makaron ele geçirildi

Başkan Yılmaz’dan 45 bin kişiye iş ve eğitim desteği

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Bursa programında neler olacak?

Başkan Özel’den 12 Mart İstiklal Marşı mesajı

İlber Ortaylı 5 gündür yoğun bakımda

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Topraklarımıza göz diken olursa hodri meydan”

Nilüfer amatör sporuna belediyeden güçlü destek

Erdoğan’dan emeklilere bayram öncesi müjde

Akın Gürlek: “Mahkeme salonları siyaset arenası değildir”

Kestel’de kadınlar için Bursa tarih ve kültür gezileri başladı

Bursa Büyükşehir’den Saraybosna’da iftar buluşması

Yıldırım’da ani fren zincirleme kazayı tetikledi

Bursa’da 700 kilo bozuk sucuk imha edildi

Başkan Aydın Yunuseli’nde vatandaşlarla iftar yaptı

Bursa’da jandarmadan uyuşturucu tacirlerine darbe

İngiliz basını Galatasaray galibiyetini konuşuyor

Nilüfer’de 11. Tohum Takas Şenliği başlıyor

Bursa’da ‘piyasacı’ sürücülere polis baskını

Osmangazi’de korkunç kaza: Sürücü ağır yaralandı

Bursa’da taksi ücretlerine zam: İşte yeni tarife..

Bursa'nın üreten kadınları sürdürülebilir gelecek için buluştu

Benzin ve motorinde çifte indirim bekleniyor!

Bursa’da burçak toplamaya giden adam avcı kurşunuyla öldü

Nilüfer’de atıl araziler hatıra ormanına dönüşüyor

Bursa’da apartman çatısında yangın paniği

Yükleniyor

loading