Tarih: 09.11.2017 16:40

BURSA´NIN ULAŞIM SORUNU İÇİN KOLLAR SIVANDI

Facebook Twitter Linked-in

Görevi devraldığı andan itibaren çalışmalara başlayan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa´nın sorunları ile ilgili bir taraftan birim sorumlularıyla görüşürken, diğer taraftan da doğrudan vatandaşlarla bir araya gelip şikayetleri ilk ağızdan dinliyor.

Bursa´nın öncelikli meselesini ulaşım olarak belirleyen ve bu konuda projeler geliştiren Başkan Aktaş, toplu ulaşımda yaşanan sıkıntıları bizzat yerinde görmek için Kestel istasyonundan Bursaray´a binerek vatandaşların şikayet ve taleplerini dinledi.

Öncelikli beklentinin kalitenin yükseltilmesi olduğunu belirten Alinur Aktaş toplu ulaşımda özellikle yoğunluğun olduğu saatlerde oturarak gitmenin çok mümkün olmadığını ifade ederek, ?Yapılacak çok ciddi iyileştirmeler var. Çünkü tabir yerindeyse insanların vücutlarının cama yapışarak seyahat ettikleri bir uygulama kabul edilebilir değil. O yüzden de inşallah ekibimizle birlikte yapacağımız uygulamalarla çok yakında Bursalı hemşehrilerimiz bu ayrıcalığı, bu farklılığı hissedecek. Aldığımız bütün bu bilgileri değerlendireceğiz. Vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmaya yönelik ciddi adımlar atacağız? şeklinde konuştu.


/kanal16haber.com/2017-11/9/164608632b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —