Tarih: 16.10.2017 14:36

BURSA´NIN GÜZELLİKLERİ FOTOĞRAFLARLA ÇİN´E TAŞINACAK

Facebook Twitter Linked-in

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Çin Halk Cumhuriyeti´nden gelerek ?7. Bursa Uluslararası Fotoğraf Festivali´ne katılan fotoğraf sanatçılarını Tarihi Belediye Binası´nda ağırladı.

Başkan Altepe, konuklarına Bursa´yı tanıttı, kentin tarihi ve kültürel birikimi ile sanayi, üretim ve termal kenti kimliğinden bahsetti.

Altepe Bursa´nın güzelliklerinin Çin´de, Çin´in güzelliklerinin de Bursa´da fotoğraf aracılığıyla tanıtılmasının önemli bir kültürel paylaşım olduğunu söyledi.

Her alanda öncü adımlar atan Bursa´nın, Fotoğraf Festivali ile de örnek olduğunu belirten Başkan Altepe, ?Bursa, değerleriyle dikkati çeken bir şehir. Bursa´nın güzelliklerinin değerli fotoğraf sanatçılarının fotoğraflarıyla dünyaya tanıtılacak olmasından dolayı da mutluyuz. Umarım, Bursa´dan güzel anılarla ayrılır ve ailelerinizle, dostlarınızla daha sonra yeniden Bursa´ya gelirsiniz? diye konuştu.

Çin´den gelen konuk fotoğraf sanatçıları da güzel bir festival için Bursa´da bulunmaktan dolayı çok mutlu olduklarını ve Bursa´yı çok sevdiklerini söyledi.

Ziyaretin sonunda Başkan Altepe, kendisine ülkelerine özgü hediyeler veren konuklarına Yeşil Türbe çinisi hediye etti.


/kanal16haber.com/2017-10/16/143926981b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —