Tarih: 13.11.2018 16:07

BURSALI ŞEHİT GÖZYAŞLARIYLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Facebook Twitter Linked-in

Şırnak´ta, PKK´lı teröristlerce el yapımı patlayıcıyla düzenlenen saldırıda şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Ünal Olgun´un cenazesi, memleketi Gürsu´da son yolculuğuna uğurlandı.

Olgun´un ay yıldızlı bayrağa sarılı cenazesi ilk olarak Gürsu ilçesi İstiklal Mahallesi´nde bulunan baba evine getirildi.

Cenaze, şehidin eşi Ceylan, babası Asım ve annesi Güleser Olgun, akrabaları ve çok sayıda kişi tarafından helallik alınmasının ardından Gürsu Merkez Camisi´ne götürüldü.

Bazı vatandaşlar, "Şehitler ölmez vatan bölünmez", "Mustafa Kemal´in askerleriyiz", "Kahrolsun PKK" şeklinde sloganlar attı.

Camide düzenlenen törene asker kepi ve beresi takarak gelen şehidin kızı Ceren Olgun (4) ile oğlu Mesut Olgun (2) tabutu öperek asker selamı verdi.

Cenaze törenine Bursa Valisi Yakup Canbolat, AK Parti Bursa Milletvekilleri, AK Parti Bursa 24,25 ve 26. Dönem Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, Bursa protokolü ve yüzlerce vatandaş katıldı.

Şehit Piyade Uzman Onbaşı Ünal Olgun´un naaşı, öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Gürsu İlçe Mezarlığı şehitliğinde toprağa verildi.


/kanal16haber.com/2018-11/13/184422550b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —