Tarih: 29.03.2024 12:11

Bursa'da patlama ve yangın sonrası bodrumda ceset bulundu

Facebook Twitter Linked-in

Patlamada bir kişi yaralanırken, yapılan incelemede bodrum katında bir ceset bulundu.

Patlama ve Yangın

Olay, İnkaya Mahallesi'nde sahipleri yurt dışında yaşayan bir villada gerçekleşti. Bahçıvan olarak çalışan Ali Vurgun, villaya girdiğinde bodrum katında henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Patlamanın ardından bodrum katında ve çatıda yangın çıktı, diğer katlarda da camlar kırıldı.

Patlama sırasında kıyafetleri tutuşan Vurgun, alevler içinde kendini sokağa attı. Yoldan geçen bir kişinin yardımıyla giysilerini çıkaran Vurgun'un vücudunda yanıklar oluştu. Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Vurgun, Bursa Şehir Hastanesi'nde tedaviye alındı.

 

Söndürme Çalışması ve Ceset Bulgusu

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yaklaşık 1 saatlik çalışmayla yangın söndürülerek soğutma çalışması yapıldı. Söndürme çalışmasının ardından içeri giren itfaiye ekipleri, bodrum katında bir ceset gördü. Vücudundaki yanıklar nedeniyle kimliği belirlenemeyen ceset, DNA testi ve otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Araştırma Başlatıldı

Tedavisi süren Vurgun'un ilk ifadesinde, villadaki cesedin M.Ş'ye (52) ait olduğunu söylediği öğrenildi. Bu kişinin hem kimlik tespiti hem de yangında mı yoksa daha önce başka bir nedenle mi öldüğü, ayrıca patlamanın nedenine ilişkin polis tarafından başlatılan araştırma devam ediyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —