Tarih: 07.12.2022 14:36

Bursa'da özel çocukların biz bize kafesi Müşterilerle ilgilenip, ikramlarda bulunuyorlar

Facebook Twitter Linked-in

3 Aralık Dünya Engelliler gününde düzenlenen kafenin açılışına Kaymakam Eren Arslan, Belediye Başkanı Alper Taban ve davetliler katılmıştı.

Kurumun Müdürü Ahmet Dükkancı, "3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde biz çocuklarımızın bir şeyler yapabileceğini kanıtlamak için uygulama evimizde hafif garsonluk faaliyetlerine başladık. Çocukların bu uygulamadan sonra gözlerindeki mutluluk bize yetti.  Çocuklarda bir şeyler yapabileceğinin farkına vardı. İnşallah bu uygulama şehrin tamamına yayılır.

Burada hafif düzeyde zihinsel engelli çocuklarımız, down sendromlu çocuklarımız çalışmakta. Şuanda uygulamamız yeni başladı. İnşallah bu uygulama tekrar ettikçe çocuklarımız daha iyi düzeye gelecek." dedi.

 ON6 Tv yönetim kurulu başkanı Hasan Özdemir Özel çocuklar kafesini ziyarette bulundu.

Kurumun Müdürü Ahmet Dükkancı, şu ifadeleri kullandı:

"3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde biz çocuklarımızın bir şeyler yapabileceğini kanıtlamak için uygulama evimizde hafif garsonluk faaliyetlerine başladık.

Çocukların bu uygulamadan sonra gözlerindeki mutluluk bize yetti. Çocuklarda bir şeyler yapabileceğinin farkına vardı. İnşallah bu uygulama şehrin tamamına yayılır.

Burada hafif düzeyde zihinsel engelli çocuklarımız, down sendromlu çocuklarımız çalışmakta. Şuanda uygulamamız yeni başladı. İnşallah bu uygulama tekrar ettikçe çocuklarımız daha iyi düzeye gelecek."



Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —