Tarih: 02.03.2024 17:39

Bursa'da kitapseverler bayram ediyor: 21. Kitap Fuarı kapılarını açtı!

Facebook Twitter Linked-in

21. kez düzenlenen Bursa Kitap Fuarı, 2-10 Mart tarihleri arasında kitapseverleri Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde ağırlıyor. Fuar kapsamında 115 panel, söyleşi, atölye çalışması ve çocuk etkinliği gerçekleşecek. 600'den fazla yazar da okurlarıyla buluşacak.

Fuarın Konukları: Afşin Kum, Ahmet San, Ahmet Ümit, Atilla Dorsay, Ayşe Kulin, Aytül Akal, Banu Noyan, Behiç Ak, Eray Hacıosmanoğlu, Erol Mütercimler, Haydar Ergülen, Hidayet Karakuş, Işıl Özgentürk, Kahraman Tazeoğlu, Leman Dorsay, Mustafa Balbay, Osman Pamukoğlu, Paola Peretti, Prof. Dr. Üstün Dökmen, Sahrap Soysal, Sevil Atasoy, Sibel Oğuz, Sibel Uzun, Sinan Meydan, Talha Uğurluel, Thomas Taylor, Ümit Özdağ ve Zülal Kalkandelen gibi önemli yazar ve şairler fuarda okurlarıyla buluşacak.

Genç Yazarlar da Fuarda: Adora Yağmur, Aslı Arslan, Beyza Alkoç, Ceren Melek, Dilara Keskin, Doğukan Adal, Maral Atmaca ve Miraç Çağrı Aktaş gibi genç yazarlar da fuarda okurlarıyla bir araya gelecek.

Dünya Kadınlar Günü Kutlanacak: 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlamaları fuarda da yer alacak. Fuar katılımcıları “Cumhuriyetimizin 100. Yılında Kadın Yazar Olmak”, “Kadın ve Şiir”, “Kadınlar Uyanalım!” ve “Kadın ve Göç Öykülerine” gibi etkinlikler gerçekleştirecek.

Fuar Ziyaret Saatleri: Bursa 21. Kitap Fuarı, her gün 10.00-19.30, kapanış günü olan 10 Mart tarihinde ise 10.00-19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilir.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —