Tarih: 13.05.2022 00:33

Bursa'da iki araç kafa kafaya çarpıştı! 2 yaralı

Facebook Twitter Linked-in

FATİH MISIR / ÖZEL HABER

Kaza bu gece saat 23.00 sıralarında Orhangazi Yeniköy yolu Aka fabrikası yakınlarında meydana geldi. Alınan bilgilere göre Orhangazi’den Yeniköy  istikametine seyir halinde olan Tolga Yarma’nın kullandığı 34 BRZ 059 plakalı otomobil ile Yeniköy’den Orhangazi'ye doğru gitmekte olan ilçe sağlık müdürlüğünde görevli olduğu öğrenilen doktor Ufuk Can Aksu’nun kullandığı 16 H 9735 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı.

Kazanın etkisiyle içinde iki kişinin bulunduğu otomobil yoldan çıkarak yol kenarındaki tarlaya uçarak devrildi. Kazayı görenler tarafından ihbar üzerine olay yerine çok sayıda itafiye ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi.

Ortalık savaş alanına döndü

Yaşanan kaza nedeniyle olay yerinde adeta can pazarı yaşandı. Çarpışmadan dolayı her iki araçta hurdaya dönerken aynı araç içerisinde bulunan  Tolga Yarma ile yanındaki Kemal Bayrak  yaralandı.

Feci kazada yaralanan iki kişi  olay yerinde yapılan ilk müdahelelerinin ardından devlet hastanesi acil servisine kaldırılıp burada tedavi altına alındı.

Diğer araç sürücüsü   Doktor  Ufukcan Aksu ise kazadan yara almadan kurtuldu. Polis ekiplerinin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —