Tarih: 10.04.2024 11:31

Bursa'da bayramlaşma töreni Heykel Valilik Binasında gerçekleşti

Facebook Twitter Linked-in

Ramazan Bayramı'nın ilk günü Bursa Valiliği tarafından düzenlenen kamu görevlileri ve halk ile bayramlaşma töreni Tarihi Heykel Valilik binasında gerçekleşti. Törene Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, CHP Bursa Milletvekili Hasan Öztürk, MHP Bursa Milletvekili Fevzi Zırhlıoğlu, İYİ Parti Bursa İl Başkanı Mehmet Hasanoğlu, Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Uludağ Üniversitesi Rektörü Feridun Yılmaz ve çok sayıda davetli katıldı.

Tören, ikram ve kokteyl ile başladı. Bursa Valisi Mahmut Demirtaş ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bursa belediye başkanları, Bursa milletvekilleri ve Bursa il parti başkanları, davetlilerin bayramlarını kutlayarak tebriklerini kabul ettiler.

Vali Demirtaş, törende yaptığı konuşmada, Ramazan Bayramı'nın birlik ve beraberlik vesilesi olduğunu belirterek, "Bu mübarek bayramda bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajı veriyoruz. Bu vesileyle tüm hemşehrilerimizin Ramazan Bayramı'nı kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum." dedi.

Konuşmaların ardından Vali Demirtaş ve protokol üyeleri, vatandaşlarla tek tek bayramlaşarak sohbet ettiler. Törende ayrıca mehter takımı ve halk oyunları ekibi de gösteriler sundular.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —