Tarih: 16.02.2024 16:52

Bursa'da 7. İnsan Kaynakları ve İstihdam Buluşması başladı

Facebook Twitter Linked-in

Bursa'nın geleceği için önemli bir buluşma olan 7. Bursa İnsan Kaynakları ve İstihdam Buluşması, 16 Şubat 2024 tarihinde Atatürk Kongre Kültür Merkezi Fuar Alanı'nda başladı.

7. Bursa İnsan Kaynakları ve İstihdam Buluşması kapılarını açtı

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), Bursa Kent Konseyi (BKK) ve Bursa İstihdam ve Kariyer Ofisi (BİKO) tarafından düzenlenen fuar, 2 gün boyunca iş arayan ve işverenleri bir araya getirecek.

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği İstihdam Buluşması Başladı

Fuarın açılış törenine Bursa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Arif Bayrak, Bursa Vali Vekili Halil Serdar Cevheroğlu, İşkur Bursa Bölge Müdürü Feyzullah Eren Türkmen, İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ahmet Alireisoğlu, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Muhsin Koçaslan, Bursa Kent Konseyi Başkanı Şevket Orhan, BESOB Başkanı Fahrettin Bilgit, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Bölge Müdürü Ali Fuad Gölbaşı, SGK İl Müdürü Erhan Karaca ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Arif Bayrak, yaptığı konuşmada istihdamın bir toplumun kalkınmasının temel taşlarından biri olduğunu belirterek, "Bir gencin ilk işini bulduğundaki heyecanına ve gururuna, ailesinin geçimini sağlayabilen bir vatandaşımızın mutluluğuna vesile olabilmek paha biçilmez bir değerdir. İstihdamı önemsiyoruz ve bu alanda önemli çalışmalar yürütmeye de devam ediyoruz." dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —