Tarih: 14.09.2018 19:04

BURSA´DA İKİ AYRI KAZA MEYDANA GELDİ !

Facebook Twitter Linked-in

KONTROLDEN ÇIKAN ARAÇ BARİYERE ÇARPTI

Bursa´da ana yolda kontrolden çıkan araç bariyere çarptı. Kazada şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı.

Kaza, Haşimişcan Caddesi´nde meydana geldi. İddiaya göre araç, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce yol ortasında bulunan bariyerlere çarptı, daha sonra demirlere asılı kaldı.

Kazayı gören çevredeki vatandaşlar polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen ekipler başka bir kazanın yaşanmaması için trafiği kontrollü bir şekilde sağlarken, sürücü ve araçta bulunan kadının yaralanmadığı öğrenildi.

Polis kaza ile ilgili tahkikat başlattı.

DEVRİLEN KAMYONUN SÜRÜCÜSÜ HAYATINI KAYBETTİ

Öte yandan Büyükorhan-Orhaneli yolu Demirci köy mevkiinde kaygan yolda direksiyon hâkimiyetini kaybeden kamyon sürücüsü, devrilen kamyonun altında kalması sonucu hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, kamyonuna çakıl yükleyen Burhan Şener (50), yağmurun etkisiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybetti.

Yan yatan kamyon yolun dışında bulunan arazide durabildi. Kazayı gören diğer sürücüler, durumu itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, kamyonun altında kalan Şener´i sıkıştığı yerden çıkardı.

Yapılan tüm müdahalelere rağmen Şener olay yerinde hayatını kaybetti. Kamyonun dingilinin de bir tarafa fırladığı kazayla ilgili tahkikat devam ediyor.


/kanal16haber.com/2018-9/14/191353602b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —