Tarih: 12.01.2016 15:44

BURSA´DA BAZ İSTASYONU GERGİNLİĞİ

Facebook Twitter Linked-in

 

Olay, merkez Osmangazi ilçesi´nde meydana geldi.Bir GSM şirketi M.E.´ye ait olan 4 katlı bir apartmanın üzerine baz istasyonu kurmak istedi.Apartmanın sahibiyle anlaşan şirketin elemanları sabah saatlerinde gelerek baz istasyonu kurmak için hazırlık yapmaya başladı.

KADINLAR ELLERİNDE SOPAYLA BEKLEDİ

Yaklaşık 100 kişilik mahalle sakini sokağa inerek baz istasyonu kurulmasına engel olmak istedi.Kalabalığın artmasıyla bölgeye 2 otobüs çevik kuvvet ekibi sevk edildi.Mahalleye gelen ekipler, apartmanın önünde kalkanlarıyla geniş güvenlik önlemi aldı.Mahalle sakinleri, polis ekipleriyle de tartıştı. Bazı kadınlar ellerinde sopalarla beklerken, bazı vatandaşların da fenalaştığı görüldü.


ŞİRKET PERSONELİNE TABURE VE TAHTA PARÇALARI FIRLATTILAR

Alınan önlemlerden sonra baz istasyonu yetkilileri çevik kuvvet koridorundan geçerek ellerindeki malzemelerle apartmana çıktı.O sırada mahallede büyük gerginlik yaşandı.Balkona çıkan vatandaşlar, baz istasyonu personeline tabure ve tahta parçaları fırlattı.Öte yandan yine balkona çıkan bir kadın, kucağındaki bebeğiyle ekiplere tepki gösterdi.

YAŞLI TEYZE, EMNİYET MÜDÜRÜNÜ TEHDİT ETTİ 

Gerginliğin artması üzerine Osmangazi Emniyet Müdürü Ufuk Akan mahalleye gelerek vatandaşlarla konuştu.Yaşlı bir kadının, Emniyet Müdürü Ufak Akan´la geçen diyaloğu renkli görüntülere sahne oldu.

Emniyet Müdürü Ufuk Akan´ın sakinleştirdiği mahalleli de dağılarak evlerine gitti.



/kanal16.com.tr/2016-1/12/174159399b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —