Tarih: 22.12.2016 09:42

BURSA´DA 2 ŞEHİT ACISI BİRDEN

Facebook Twitter Linked-in

 

Dün Fırat Kalkanı harekatı esnasında şehit düşen 14 askerden Şehit Binbaşı Bülent Albayrak´ın acı haberiyle Bursa´ya ikinci şehit acısı düştü.
Orhangazi Devlet Hastanesinde görevli Gamze Göktepe´nin ağabeyi olduğu belirlenen ve ailesi Gölcük´te yaşayan Bülent Albayrak´ın cenazesinin Orhangazi´den kaldırılacağı belirtildi. Şehit Binbaşının Orhangazi Devlet Hastanesinde ameliyat hemşiresi olarak görev yapan ablası Gamze Göktepe´nin acı haberi aldıktan sonra önce Gölcük´e, ardından da evli bir çocuk babası Bülent Albayrak´ın evine gittiği öğrenildi. Albayrak´ın annesini Marmara depreminde kaybettiği öğrenildi.
Aynı operasyonda şehit düşen Bursalı Piyade Uzman Çavuş Ferhat Demir´in acı haberi de ailesine güçlükle verildi. Merkez Yıldırım ilçesi Samanlı Mahallesi´nde oturan ve Kayseri 1. Komando Tugay Komutanlığı´nda görev yapan Demir´in ailesine acı haber askeri görevliler tarafından verildi. 3 ay önce düğün yapıp görevine geri dönen Şehit Uzman Çavuş Ferhat Demir´in evine komşuları tarafından Türk bayrağı asıldı. 

Merkez Yıldırım ilçesi Samanlı Mahallesi´nde oturan ve Kayseri 1. Komando Tugay Komutanlığı´nda görev yapan Demir´in ailesine acı haber askeri görevliler tarafından verildi. Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, resmi twitter hesabından yaptığı açıklamada; "Fırat Kalkanı harekatında şehit olan Yıldırımlı kardeşimiz Ferhat Demir´e Allah´tan rahmet, kederli ailesi ve milletimize başsağlığı diliyorum" dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —